StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Залякувала і підривала впевненість: співробітники палацу звинуватили Меган Маркл в знущаннях

14 січня 2023, 14:10оновлено 14 січня 2023, 15:05
Схоже, що скандали навколо королівської сімейки вщухнуть не скоро. Що не день - новий привід.
Меган Маркл, принц Гаррі
Меган Маркл, принц Гаррі / ua.depositphotos.com

Валентин Лоу, автор книги "Придворні інтриги: амбіції і впливові гравці, що стоять за будинком Віндзорів", розповів, що робочий персонал королівського палацу поскаржився на булінг з боку дружини принца Гаррі Меган Маркл.

"Люди, з якими я розмовляв, абсолютно як і раніше дотримуються своєї версії, стверджуючи, що Меган знущалася над ними", - розповів він виданню Page Six.

"Звичайно, я не можу стверджувати, чи це правда, тому що я не був у кімнаті і не чув сторони Меган", — продовжує він. "Але мої джерела все ще дотримуються своєї версії", - каже експерт.

За кілька днів до вибухової зустрічі Маркл і принца Гаррі з Опрою Вінфрі в 2021 році Лондонська Times стверджувала, що герцогиня Сассекська іноді доводила співробітників до сліз, поки жила в Кенсінгтонському палаці. Британська газета повідомила, що двох високопоставлених співробітників палацу нібито змусили піти з роботи.

У той час помічник пари зі зв'язків з громадськістю Джейсон Кнауф повідомив про таку поведінку Маркл ще в жовтні 2018 року.

"Я дуже стурбований тим, що герцогиня змогла залякати двох помічників по дому в минулому році. Поводження зі співробітником Х було абсолютно неприйнятним", - йдеться у скарзі відділу кадрів.

"Здається, герцогиня завжди хоче, щоб хтось був у неї на очах", - продовжив Кнауф. "Вона залякувала іншого співробітника Y і намагалася підірвати її впевненість. У нас було повідомлення за повідомленням від людей, які були свідками неприйнятної поведінки щодо Y".

Він додав: "Я все ще стурбований тим, що нічого не буде зроблено".

Пізніше Палац оголосив, що розпочне розслідування, але його результати не будуть оприлюднені.

Правда "Запасного" Гаррі

Нещодавно Букінгемський палац буквально потрапив під повне цунамі. Всьому виною - книга одкровень молодшого сина тепер уже Короля Чарльза і загиблої принцеси Діани - принца Гаррі.

У своїй книзі "Запасний", яка надійшла в продаж 10 січня, Гаррі шокував одкровеннями не тільки про особисте життя, а й про буття всього королівського палацу.

Зокрема, принц Гаррі детально описав бурхливе рандеву з Меган Маркл з перших днів їхніх стосунків.

38-річний герцог Сассекський згадав зустріч з 41-річною актрисою в готелі Soho House в Лондоні в річницю смерті його мами, принцеси Діани, майже через два місяці після того, як вони почали зустрічатися.

Крім того, герцог Сассекський розповів, як одного разу він разом з Вільямом виступив проти батька, який всіляко намагався зганьбити честь спадкоємців.

Як виявилося, в 2019 році Чарльз III підкидав у пресу непривабливі історії про своїх синів. Таким чином він намагався виглядати краще в очах британців.

"Дізнавшись про це, Вільям розлютився. Він вирішив серйозно поговорити з батьком. Гаррі ж пішов разом з ним, щоб підтримати його", - йдеться в мемуарах Гаррі.

ВВС також відзначили фрагмент, в якому молодший син короля Карла III розповів про свою військову службу - у британській армії він має звання капітана армійського повітряного корпусу. Мав два службових відрядження в Афганістані (у 2007 та 2012 роках), де виконував бойові завдання.

Гаррі зізнався, що має за плечима власне маленьке кладовище - в Афганістані він убив 25 осіб. "Це не та статистика, яка переповнює мене гордістю, однак і присоромленим я себе не відчуваю", - розповідає він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти