StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юрій Шатунов пив перед смертю: з'ясувалося, як співак провів останні години життя

23 червня 2022, 13:28
Легендарного соліста "Ласкового мая" не стало на 49-му році життя.
Юрій Шатунов
З'ясувалося, як Юрій Шатунов провів останні години життя / instagram.com/yuriy_shatunov/

У смерті 48-річного Юрія Шатунова з'ясувалися нові подробиці. Спочатку повідомлялося, що Шатунов помер від обширного інфаркту: ні наркотиків, ні алкоголю в його крові не виявлено, але як виявилося, співак все-таки вживав спиртне.

PR-директор співака Аркадій Кудряшов, який провів з ним останні години, в коментарі kp.ru розповів, чим вони займалися перед трагедією.

"Ми вечеряли разом, їли раків, пили пиво, як раптом йому стало погано. Викликали швидку, але в лікарню Юру привезли вже мертвого. Все сталося дуже швидко. Зараз ми їдемо в морг. Сім'я Юри прилітає найближчим часом", - поділився Кудряшов.

відео дня

Нагадаємо, поп-співак Юрій Шатунов помер у віці 48 років від обширного інфаркту (за іншими відомостями - від гострої серцевої недостатності).

читайте також"Разіну не вистачає піару": представник Шатунова висловився про його відмову від пісень ласкавого травняУ 48-річного артиста залишилися дружина і двоє дітей, які з'явилися на світ і жили в Німеччині: молодшій дочці Естеллі вісім років, а старшому синові Деннісу в цьому році виповниться 16.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти