StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я там, де ефективний": соліст гурту "Скай" пояснив, чому не йде до ЗСУ

25 квітня 2024, 02:00
88
Лідер українського гурту "Скай" Олег Собчук пояснив, чому не йде воювати на фронт і розповів, що на потреби військових зібрав понад 25 мільйонів гривень.
Собчук, шеврон
Олег Собчук стверджує, що зібрав із колегами 25 млн гривень на потреби ЗСУ / колаж Главред, фото УНІАН

Вокаліст українського поп-рок-гурту "Скай" Олег Собчук пояснив, чому поки що не збирається мобілізовуватися до лав ЗСУ і йти на фронт. Співак 22 квітня дав інтерв'ю програмі "Вікна: новини".

"Я там, де зараз я найбільш ефективний. Повірте мені, тут справа не в страху, а саме в ефективності. З початку повномасштабного вторгнення "Скай" зібрав, передав і відзвітував про суму понад 25 мільйонів гривень. Тому саме ця фраза - "ти більш ефективний там, ніж тут" - це не мої навіть слова. Це слова моїх друзів, які зараз на передовій, де ми часто буваємо. Я не хочу багато говорити, просто повірте в те, що я вам кажу", - пояснив Олег Собчук.

Собчук переконаний, що під час війни він буде більш ефективним у тилу. За його словами, він із колегами по гурту "Скай" часто буває з концертами в підрозділах ЗСУ на фронті.

відео дня

"Це мене мотивує виступати, збирати донати і передавати в професійні руки те, що наблизить нашу перемогу", - сказав артист.

Хто такий Олег Собчук?

Олег Миколайович Собчук (нар. 17 жовтня 1980, Тернопіль, УРСР) - український рок-музикант, засновник і фронтмен рок-гурту СКАЙ, повідомляє "Вікіпедія".

Шоу-бізнес - останні новини

Раніше українська співачка Альона Тополя натякнула на проблеми у стосунках із чоловіком Тарасом Тополею (солістом гурту "Антитіла". Розлад у парі, на думку артистки, настав через довгу розлуку.

Також стало відомо, що популярна блогерка Настя Талпа вагітна вдруге. Восени вона знову вийшла заміж і тепер чекає на дитину від другого чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти