StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Alyosha розповіла, як життя на відстані змінює стосунки у сім'ї

26 листопада 2023, 23:41оновлено 4 грудня 2023, 13:11
Олена Тополя вперше зізналася, чому більше не покине Україну.
Alyosha, Олена Тополя, Тарас Тополя
Alyosha розповіла, як відстань змінила її шлюб з Тарасом Тополею / колаж: Главред, фото: instagram.com/alyoshasinger

Українська співачка Alyosha, яка тепер творить під псевдонімом Олена Тополя, на початку повномасштабної війни в Україні покинула країну разом з трьома дітьми від чоловіка, фронтмена гурту Антитіла Тараса Тополі. У США вона пожила півтора року - сім'я змогла возз'єднатися лише в кінці цього літа.

За час, що артистка жила з чоловіком порізно, подружжя, безумовно, намагалося використовувати кожну можливість, щоб побачитися. Однак, коли Олена повернулася додому остаточно, вона не змогла не помітити, як сильно змінилися їхні стосунки.

Про це Тополя розповіла на YouTube-проєкті ТСН.uа "Наодинці". "Є такі речі, які ти не можеш зрозуміти, чому так відбувається. Коли є можливість бути разом, а ви не разом, і це не те, що ти можеш вирішити, а те, що з іншого боку має вирішуватися, то виникають великі питання. Це впливає на стосунки, впливає на довіру. Я б не радила перевіряти таким чином стосунки людей, які мають сім'ю, дітей, свої обов'язки", - розповіла зірка.

відео дня

Альоша також зазначила, що повторювати такі експерименти над своєю сім'єю не має наміру: вона не хотіла їхати тоді, а зараз лише переконалися, що для їх з чоловіком пари розлука - не вихід.

"Я взагалі б не полетіла до тієї Америки. Якщо так глобально, чому точно ні, якби я знала заздалегідь, то, хто б там що не говорив, якщо є міцна сім'я - ані відстань, ані час нічого не зруйнують. Я можу сказати, що відстань і час впливають на стосунки, дуже сильно впливають", - зізнається співачка.

Раніше стало відомо, що зірка Жіночого Кварталу та Ліги сміху Аліна Блажкевич чекає на дитину. Це буде перший малюк для артистки та її чоловіка Романа.

Також мольфар Макс Гордєєв прокоментував роман зі зрадницею Яною Соломко. Пара зустрілася в 2012 році, після зйомок дівчини в першому сезоні романтичного реаліті-шоу "Холостяк".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти