StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молодий артист приголомшив мережу україномовним кавером на мегахіт Тіни Кароль

30 серпня 2023, 21:10
SHUMEI (він же Олег Шумей) несподівано заспівав кавер-версію легендарного хіта з 2000-х співачки Тіни Кароль ‒ "Вище хмар".
Шумей, Кароль
SHUMEI заспівав кавер-версію хіта Кароль прямо на її концерті / колаж Главред, фото УНІАН

Молодий український співак і піаніст SHUMEI (він же Олег Шумей) несподівано для публіки виконав україномовну кавер-версію легендарного хіта з 2000-х співачки Тіни Кароль ‒ "Вище хмар".

Причому заспівав він не де-небудь і не як-небудь, а в якості особливим гостем на концерті артистки, який пройшов у Палаці "Україна" в столиці 28 серпня.

Кароль зізналася зі сцени, що давно стежить за творчістю SHUMEI і хоче підтримати його талант. Зірка запросила молодого артиста на сцену в кінці свого шоу і запропонувала йому виконати кілька пісень. SHUMEI в свою чергу, підготував сюрприз і негайно виконав українською мовою один з головних хітів Кароль "Вище хмар".

"Вище хмар злечу, щоб почати все спочатку. Я тобі люблю все життя і до останку", - явно в ажитації співав зі сцени SHUMEI.


Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для родини 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому та зруйнованому Маріуполі.

До того Тіна Кароль в день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (трагічно рано померлим) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр з сімейного архіву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти