StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Виклав усю правду про Аллу Пугачову: Андрій Макаревич зважився на відвертість

27 серпня 2024, 14:54
8076
Музикант, не ховаючись, розповів, що думає про Примадонну.
Андрей Макаревич, Лайма Вайкуле, Алла Пугачева
Андрій Макаревич про Аллу Пугачову - що думає Макаревич про Примадонну / колаж: Главред, фото: facebook.com/makarevichav

Лідер гурту Машина времени, письменник і художник Андрій Макаревич дружить сім'ями з Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним. Цей зв'язок лише зміцнився, коли артисти відкрито виступили проти війни в Україні та покинули країну на болотах.

Також їх згуртував статус іноземних агентів, який носять Макаревич і Галкін. Артисти близькі за духом і говорять про це публічно без сорому.

Так у своєму недавньому інтерв'ю Андрій Макаревич прокоментував свою дружбу з Примадонною і розкрив свої справжні почуття до неї. Говорив артист про Пугачову і як про талант, і як про жінку.

відео дня

"У Латвії і спілкувалися востаннє на фестивалі у Лайми. Я її дуже люблю. Вона чудова жінка. Вона мудра, красива. Вона дуже талановита. Вона - мужня", - зазначив лідер Машини Времени.

Хто такий Андрій Макаревич?

Андрій Макаревич - радянський і російський рок-музикант, співак, поет, бард, композитор, художник, продюсер, телеведучий, актор; народний артист Російської Федерації (1999). Засновник, лідер і єдиний беззмінний учасник рок-групи "Машина времени".
Публічно виступає проти терористичного вторгнення РФ в Україну, виїхав із країни-окупанта.
2 вересня 2022 року Мін'юст РФ вніс Макаревича до реєстру фізичних осіб - "іноземних агентів".

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Останні зіркові новини:

Раніше втікач Олег Винник з'явився в ефірі шоу "Говорить вся країна" і ошелешив заявою про своє повернення на українську сцену після 2.5 років мовчання.

Також музичний продюсер і шоумен Ігор Кондратюк публічно заявив, за що вдячний співаку-воїну Віталію Козловському після 12-річної сварки через борги за роялті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти