StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кондратюк публічно заявив, за що вдячний Козловському після 12-річної сварки

26 серпня 2024, 16:56оновлено 26 серпня, 18:19
1547
Також ведучий "Караоке на Майдані" назвав велику суму, яку йому все ще винен його ексвихованець.
Віталій Козловський, Ігор Кондратюк
Сварка Кондратюка і Козловського - за що Кондратюк подякував Козловському/ колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music, facebook.com/kondratjukigor

Конфлікт між музичним продюсером і ведучим Ігорем Кондратюком та його колишнім підопічним, співаком Віталієм Козловським, триває вже 12 років: після припинення співпраці артист виконав кілька пісень, авторські права на які належали його патрону. У зв'язку з цим Кондратюк через суд зобов'язав Козловського виплатити продюсеру велику суму грошей.

Зараз відрахування за боргом перед Ігорем Кондратюком становлять більшу частину військової зарплати Козловського. На відстрочку на час військової служби співака музичний продюсер не погодився, що лише посилило конфлікт між ними.

Утім, нещодавно шоумен в інтерв'ю для програми "Неймовірна правда про зірок" зізнався, що певною мірою вдячний своєму колишньому вихованцю. Щоправда, є нюанс.

відео дня

Ігор Кондратюк висловив вдячність Віталію Козловському в тому, що їхній конфлікт лише переконав музичного продюсера в його власній правоті. "(Подякувати) Козловському? За науку, яку він мені надав. Це перше, друге і третє. Наука, яка називається, що продюсер повинен юридично так себе обставити, щоб жоден його підопічний не міг нічого зробити, щоб потім ще багато років на тебе оце лайно лилося. Крапка", - каже шоумен.

Крім того Кондратюк зазначив, що наразі розмір боргу Віталія Козловського становить 1.3 мільйона гривень.

Конфлікт між Козловським та Кондратюком

Український співак Віталій Козловський і музичний продюсер Ігор Кондратюк почали співпрацювати на початку двотисячних, після перемоги артиста на проєкті "Шанс". У 2012 році вони оголосили про розрив ділових відносин, після чого на Козловського чекав судовий розгляд: на концертах Віталій, уже як самостійний артист, продовжив виконувати пісні, написані за часів співпраці з Кондратюком, і авторські права на які належать продюсеру. За порушення Віталій зобов'язаний виплатити колишньому покровителю велику суму. Відтоді в пресі співак та продюсер стали відгукуватися одне про одного не дуже схвально.

Скандал між Кондратюком і Козловським спалахнув із новою силою після того, як восени 2023 року стало відомо, що Ігор Кондратюк вилучає військову зарплату Віталія Козловського в рахунок погашення боргу практично повністю. Тоді співак-воїн запропонував продюсеру мирний договір, у якому вони могли б обговорити комфортніші умови виплат на час проходження артистом військової служби. Шоумен відповів колишньому підопічному в грубій формі відмовою, та назвав його "неуком та рецидивістом із порушення авторського права".

Сварка Кондратюка і Козловського - останні новини:

Раніше Віталій Козловський прокоментував конфлікт зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який за рахунок боргів артиста відбирає в нього більшу частину його військової зарплати.

Співак запропонував Ігорю Кондратюку мирову угоду - зустрітися особисто й обговорити пом'якшення умов виплат у період його строкової служби. На це Козловський отримав жорстку відмову від продюсера в лайливій формі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти