StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Все розкрила одна маленька деталь: принц Гаррі випадково видав справжнє ставлення сім'ї до Маркл

4 квітня 2023, 21:49
Нещодавно герцог Сассекський розповідав про те, як його сім'я вирішувала питання про одруження на Маркл.
Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл / ua.depositphotos.com

Кожне слово і витівки відомого подружжя Меган Маркл і принца Гаррі розбирають мало не по буквах.

Всі інтерв'ю розлітаються на цитати і їх словами аналізують різні експерти. Цього разу в старому інтерв'ю подружжя вирішили покопатися фахівці з мови тіла.

Нещодавно герцог Сассекський розповідав про те, як його сім'я вирішувала питання про одруження на Маркл. Принц не зізнався в тому, що його вибір не схвалили, проте жести і міміка видали правду.

За словами експерта Джуді Джеймс, коли заходить мова про стосунки з королем Чарльзом III або принцом Вільямом, скандальний монарх робить паузу, чіпає руками обличчя і переводить погляд вниз.

"Таким чином він намагається ніби сховатися і уникнути неправильної відповіді", - йдеться в повідомленні видання Express.

Нещодавно Букінгемський палац буквально потрапив під хвилю цунамі. Всьому виною - книга одкровень молодшого сина тепер уже короля Чарльза і загиблої принцеси Діани - принца Гаррі.

У своїй книзі "Запасний", яка надійшла в продаж 10 січня, Гаррі шокував одкровеннями не тільки про особисте життя, а й про буття всього королівського палацу.

Зокрема, принц Гаррі детально описав бурхливе рандеву з Меган Маркл з перших днів їхніх стосунків.

38-річний герцог Сассекський згадав зустріч з 41-річною актрисою в готелі Soho House в Лондоні в річницю смерті його мами, принцеси Діани, майже через два місяці після того, як вони почали зустрічатися.

Крім того, герцог Сассекський розповів, як одного разу він разом з Вільямом виступив проти батька, який всіляко намагався зганьбити честь спадкоємців.

Як виявилося, в 2019 році Чарльз III підкидав у пресу непривабливі історії про своїх синів. Таким чином він намагався виглядати краще в очах британців.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти