StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вперед, дівчинко: Дженніфер Лопес викликала фурор в сукні українського бренду

20 червня 2023, 11:33
Модні голлівудські стилісти обирають вбрання українських дизайнерів, щоб їх зірки виблискували яскравіше. Образ Джей Ло - вишуканий, але зухвалий тому доказ.
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес знялася в сукні українського бренду для своєї рекламної кампанії / колаж: Главред, фото: instagram.com/jlo

Українська модна індустрія нарешті отримує заслужене визнання. Сьогодні все більше і більше знаменитостей, в пошуку свіжого погляду і нового тлумачення слова "стиль", звертають свою увагу на роботу українських брендів.

Американська акторка, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес також не відмовляє собі в задоволення носити українське. Причому не в повсякденному житті, а так, що вбрання побачить весь світ.

Для рекламної кампанії нової лінійки взуття jlo Jennifer Lopez для модного магазину Revolve Джей Ло обрала пікантну яскраво-рожеву сукню-сітку, усипану блискучими каменями. Таку пишність створив український бренд SANTA BRANDS.

відео дня

Своїм тріумфом вони поспішили похвалитися на сторінці бренду в Instagram. Всього за кілька днів фото Лопес в сукні від українців набрало понад 700 тисяч лайків на різних сторінках знаменитості.

instagram.com/jlo
Дженніфер Лопес знялася в сукні українського бренду для своєї рекламної кампанії / instagram.com/jlojenniferlopez

Спокусливу сукню-сітку, яка вже викликала фурор в мережі, Джей Ло одягла разом з дизайнерськими асиметричними босоніжками на тонких ремінцях і з рожевою опушкою.

Сукня, яку обрала зірка, називається Rose Diamonds Maxi Dress. На офіційному сайті бренду її можна придбати за 1060 доларів. В описі до образу Лопес значиться, що його складав популярний в Голлівуді фешн-стиліст Роб Зангарді, який крім Джей Ло одягає Лілі Коллінз, Кару Делевінь, Сіару, Емілі Ратаковскі, Хайді Клум та ін.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес знялася в сукні українського бренду для своєї рекламної кампанії / instagram.com/santa.brands

Раніше дружина легендарного голлівудського актора і продюсера Брюса Вілліса показала його рідкісне тепер фото з однією з молодших дочок, яким він, всупереч хворобі, все ще приділяє увагу.

Також стало відомо, що 44-річна Кортні Кардашян готується стати матір'ю - на концерті свого чоловіка, барабанщика рок-гурту Blink-182 Тревіса Баркера, вона повідомила про це всьому світу оригінальним способом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти