StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Замість ліків влили антисептик: українська співачка розповіла, як через лікаря, мало не позбулася голосу

17 листопада 2023, 15:22оновлено 17 листопада 2023, 19:10
228
Українська співачка серйозно постраждала через лікарську помилку.
Співачка мало не втратила голосу
Співачка мало не втратила голосу / Колаж Главред, фото Instagram / swoiia

Українська співачка SWOIIA, яка нещодавно стала співпрацювати з Потапом і навіть записала спільну пісню з Настею Каменських, поділилася моторошними подробицями свого лікування.

За словами співачки, вона мало не втратила свій голос. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

'У мене зараз дуже активний графік, я багато працюю на студії і хочу встигнути все. Тому нещодавно, відчувши легкий нежить, вирішила звернутися до лікаря, тому що це заважало мені співати якісно. Рішенням лікарів було провести знайому більшості процедуру очищення слизової ("Зозуля"), але, на жаль, вона мала для мене серйозні наслідки", - каже вона.

відео дня

За словами співачки, під час процедури лікар помилився і використав не той шприц, вливши в ніс дезінфікуючий розчин для інструментів замість промивного розчину.

"Тоді мені здалося, що щипання, яке я відчуваю – це норма. Але далі лікар зрозумів, що помилився і що щипання, яке я відчуваю – це опік моєї слизової. Мені відразу ввели дві протизапальні ампули, щоб зняти набряк, я поїхала додому, але там мені стало ще гірше. Пекло так, що мені хотілося зняти голову і покласти її в холодильник, тому викликали швидку", - розповідає співачка,

Артистка також додала, що їй дуже пощастило, що розчин не дійшов до голосових зв'язок, інакше вона могла б залишитися без свого головного інструменту до кінця життя, адже спрогнозувати наслідки опіку такого масштабу на 100% неможливо.

"Поки я роблю все, щоб відновитися, і повернути всі рецептори в норму (поки не відчуваю ні смаків, ні запахів). А потім продовжу працювати над новою музикою, сподіваючись, що вона припаде Вам до душі", - додала вона.

Раніше Потап засвітив свою нову протеже-співачку Катарину. Він вже випустив з нею спільну пісню і кліп "Рай, де".

Нагадаємо, раніше близький друг і колишній колега шоумена Олексій Positiff назвав ім'я жінки, яка "зіпсувала" його стосунки з Потапом, які стали поступово розвалюватися ще з часів ковіду.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти