StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Володимир Дантес показав рідкісне фото старшого на 15 років рідного брата

28 червня 2023, 19:47
3807
"Генетично ми красені", - стверджує іменинник-Дантес, і у шанувальників немає шансів з ним не погодитися.
Володимир Дантес
Володимир Дантес показав своє дитяче фото зі старшим братом Сергієм / колаж: Главред, фото: instagram.com/vladimirdantes

Український співак, комік і волонтер Володимир Дантес сьогодні відзначає потрійне свято - своє 35-річчя, День конституції України та День народження рідного брата Сергія.

Про близького родича артист завжди розповідає дуже мало, але сьогодні Сергій святкує круглу дату - 50 років. І якщо до своїх днів народження Дантес завжди ставиться скептично, брата він вирішив урочисто привітати.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував спільне чорно-біле фото з Сергієм - сам співак на ньому ще зовсім дитина, але брат - статний молодий красень, який тримає усміхненого малюка на руках.

відео дня

"Просто хочу нагадати, що у мого брата теж сьогодні День народження. Йому 50. У нас мало з ним фото. Рідко бачимося... але він дав мені перші гроші, навчив заробляти, коли я нічого не вмів. І генетично ми [капець - неценз.], які красені!" - підписав рідкісний кадр Володимир Дантес.

Володимир Дантес з братом
Володимир Дантес показав своє дитяче фото зі старшим братом Сергієм / instagram.com/vladimirdantes

Раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також першими кадрами з новонародженим сином поділився хореорграф Макс Чмерковський - після викиднів і невдалих спроб ЕКО танцюрист в захваті від того, що дружина змогла подарувати йому ще одну дитину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти