StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відео вражає: Кіркоров оновив собі попу

18 квітня 2023, 23:54
25489
Судячи з усього, Філіп Кіркоров наростив собі не тільки вилиці і попу. Чекаємо нових подробиць про зміни артиста.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / t.me/Kirkorov_official

Путініст Філіп Кіркоров, який перекроїв себе з ніг до голови, не обмежився ліпосакцією, а навпаки, додав собі об'єму трохи нижче живота.

Зокрема, в мережі з'явилося відео, де Кіркоров на одному з концертів трясе своєю пружною попкою, яка з'явилася у артиста разом з новим обличчям і тілом. На відео артист навмисно розгортається "до лісу передом", точніше до свого кордебалету передом, а до глядачів задом, щоб ті зацінили нові форми відтюнінгованої зірки.

Сказати, що старий Кен виглядає комічно навіть з новим бампером - нічого не сказати. Кіркоров, який підтримав Росію у військовому нападі на Україну, з кожним днем стає все більш безглуздим і схожим на силіконове лякало.

відео дня

Нагадаємо, раніше головний павич російської естради і путініст Філіп Кіркоров, який буквально днями зібрався на передову в колготках, дав свій перший концерт після ряду пластичних операцій. Так, у Кіркорова не відкривається рот на сцені, а його білясті очі виглядають дивно і страшно.

Раніше путініст Філіп Кіркоров несподівано вирішив відповісти гумористу Максиму Галкіну, який на відміну від Філі не підтримав військовий напад Росії на Україну. Зокрема, Кіркоров відреагував на жарт Галкіна щодо своїх дивних нарядів в ефірі програми "Ти не повіриш!" на пропагандистському каналі НТВ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти