Від пацанки до панянки 4 сезон дивитися онлайн 13 випуск 11-05-2020

11 травня 2020, 18:50оновлено 18 травня 2020, 18:42
Новий 13 випуск Від пацанки до панянки-2020 вийшов 11 травня. Що показали в 13 випуск Від пацанки до панянки 4 сезон в школі Леді - читай на Главреді.
Від пацанки до панянки 4 сезон 13 випуск дивитися онлайн 11-05-2020
Від пацанки до панянки 4 сезон 13 випуск дивитися онлайн 11-05-2020 / Новий канал

Новий сезон Від пацанки до панянки-2020 можна дивитись онлайн. тринадцятий випуск Від пацанки до панянки-2020 вийшов 11 травня на Новому каналі о 19-00.

У 13 випуск пацанки пішли в салон краси, де їм підібрали свої зачіски і навіть вбрання. Також вони остаточно вирішили забути своє минуле і перейти до нових себе - а в цьому їм допомогли в салоні краси. Також пацанки знялися в новому кліпі Jerry Heil.

Що було у тринадцятому випуск Від пацанки до панянки 4 сезон - читай на Главреді.

Вранці в понеділок 13 тижні дівчата прокинулися і побачили п'ять різнокольорових шнурків, які були прив'язані до кожного ліжка і вели до передпокою. Юля Чигринець згадала свій чорний гумор - мовляв, хто наступний покине реаліті, той відразу піде в петлю. Але в кожному жарті є частка правди...

Дівчат повідомили, що тепер вони мають почати життя з початку, і остаточно попрощатися з минулим. Для цього в холі були голуби в клітках.

Оскільки шоу Від пацанки до панянки знімалося до початку карантину через коронавіруса, дівчат на 13 тижні повели в салон краси - те, чого вони так довго чекали. Пацанки пройшли багато випробувань, щоб докорінно змінити внутрішній світ. Прийшов час і зовнішнього апгрейда! Феї краси прокачали учасниць і зробили:

  • нову зачіску;
  • ін'єкції краси;
  • макіяж;
  • епіляцію.

І найголовніше – стилісти підібрали новий стиль одягу для пацанок. Ось тільки Мазур ледве пережила епіляцію всього тіла, а #Мівіна - збільшення губ.

Зате Юля вирішила довести Настю, і весь тиждень ту провокувала. Наскільки вдалими були спроби вивести з себе Настю, яка займалася боротьбою і чудово вміє себе контролювати.

"Нас привезли в салон краси. Поки Альохіній і Мазур робили стрижку, я, Чигринець та #Мівіна спустилися вниз. Дивлюся, стоїть медичне крісло: народжувати, чи що, нас відправили. Виявилося, там приймає косметолог, і нам будуть робити ін'єкції краси в губи. Першою пішла я. Косметолог обіцяла зробити місцеву анестезію, щоб не було боляче. Але щось вона не допомогла. Найжахливіше, на мені два рази ламалася голка. Це знак: колоти нічого не треба. Було дуже боляче, – розповідає Катюша Большакова.

Зате результат, так би мовити, на обличчя.

"Подивилася на Катюшу: Господи, так це ж Лобода номер два. Бігом стрибнув на крісло. Взагалі не було страшно. У мене до цього знаєте, скільки пірсингів було? Так що ці уколи краси здалися укусом комарика"– сміється Юля #Бандитка Чигринець.

Від пацанки до панянки 2020 смотреть онлайн 13 випуск 11-05-2020
Від пацанки до панянки-2020 дивитися онлайн 13 випуск 11-05-2020 / Новий канал

Крім того, Пацанки знялися в кліпі Jerry Heil. Учасниця відбору на Євробачення записала пісню для пацанок ще до осені 2019, і тепер дівчата взяли участь у зйомках кліпу про себе. За чотири місяці пісню #Небейбі на YouTube прослухали більше мільйона разів, і настав час продовження.

Jerry Heil сама зустрілася з учасницями шоу, і розповіла про свій нелегкий шлях до того, ким вона стала.

"Вона жила на якихось дуже непорядних квартирах. Їй доводилося переступати через алкашів, щоб дійти додому. А коли Jerry Heil назбирала 30 тисяч гривень, щоб зняти перший кліп, той виявився провальним", – дивується Женя Мазур.читайте такожВід пацанки до панянки 4 сезон - учасниці і їх біографії

Новий канал вирішив показати свою версію кліпу на пісню #Небейбі. Пацанки зіграли самих себе в дуже знайомих декораціях. Юлю #Бандитку Чигринець відправили в кімнату з ланцюгами, Женю #Батюшку Мазур – у наркопритон, Віке #Боксерші Альохіній нагадали про те, як вона завдавала собі фізичний біль, а Катюші – життя в інтернаті.

"На декораціях були написи: "Катя – погань", "Ми всім розповімо, яка ти повія". Думками я була в інтернаті. Там мені ці фрази говорили всі. Я не хотіла плакати і згадувати це, але сльози самі лилися", – говорить пацанка.

Від пацанки до панянки 4 сезон 12 випуск дивитися онлайн 04-05-2020:

Всі випуски Від пацанки до панянки виходять по понеділках о 19-00 на новому Каналі. Також дивитися онлайн і читати опис випуском ви можете на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти