StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віра Брежнєва вперше відповіла на хейт за роботу і проживання в РФ до війни

14 лютого 2024, 13:05
Раніше співачка воліла залишати коментарі про її співпрацю з країною-окупантом після 2014 року без уваги.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва висловилася про звинувачення в проживанні та роботі в РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

Українська співачка Віра Брежнєва до початку повномасштабної війни в Україні довгі роки жила і працювала в країні-окупанті. Однак, коли біда прийшла в її рідну країну, вона виїхала з рф, і присвятила себе волонтерству.

"Оскільки тоді, з самого початку, я була в Італії, перше, що я зробила, - знайшла найближчий склад гуманітарної допомоги й пішла туди допомагати. Ми з мамою працювали там з ранку до вечора з іншими жінками. І таким чином відчували себе частиною великої-великої родини, в якій усі допомагають одне одному, яка підтримує свою країну в такий скрутний час. Я більше нічого не пам`ятаю про цей період. Біль, сльози, сум, страх і волонтерство", - поділилася емоціями артистка в інтерв'ю для видання Elle.

Багато хто й сьогодні критикує Брежнєву та інших артистів за співпрацю з країною на болотах до 2022 року. На звинувачення Віра намагається реагувати філософськи, адже головним для неї залишається той факт, що вона залишається з Україною і підтримує її в такі темні часи.

відео дня

"Як вже стало зрозуміло, артисти — це лише вершина айсберга, яка ось так була на дві країни. Але оскільки ми у всіх перед очима, то, звичайно, найлегше щось говорити нам. І це відбувається тільки в інтернеті, в житті я зустрічаю людей, з якими ми підтримуємо одне одного, а в соцмережах — писали, пишуть і будуть писати. Для мене найважливіше, що у скрутний час я зі своєю країною серцем і душею. Для мене це має значення. Я зробила і роблю що можу. Тільки з собою мені прокидатися кожного ранку і дивитися собі в очі в дзеркалі. Зі своєю совістю я чиста", - переконано заявляє Віра Брежнєва.

Раніше український співак, комік і волонтер Володимир Дантес показав кумедний діалог із крихіткою-сином Даші Кацуріної про маму - дитяча безпосередність дворічного Івана розчулила Мережу.

Також зірка "Кіборгів", відомий актор В'ячеслав Довженко, вперше після розлучення розповів про новий роман. Артист розкрив подробиці особистого життя з обраницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти