StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дантес показав смішний діалог із крихіткою-сином Даші Кацуріної про маму

13 лютого 2024, 20:32
264
Маленький Іван своєю дитячою безпосередністю розтопив серця шанувальників пари Дантеса і Кацуріної.
Володимир Дантес і Даша Кацуріна з дітьми
Володимир Дантес показав молодшого сина Даші Кацуріної в смішному відео / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

Український співак, волонтер і комік Володимир Дантес став для своєї коханої, бізнесвумен і дизайнерки Даші Кацуріної, не тільки надійним партнером, а й чудовою підтримкою у вихованні її маленьких дітей. Артист, який усе своє свідоме життя був переконаним чайлдфрі, чудово знаходить спільну мову з малюками Кацуріної.

І, схоже, отримує від цього справжнє задоволення. Приміром, йому дуже подобається базікати із сином Даші Іваном, якому в липні виповниться три рочки. Один із таких діалогів з'явився в блозі Дантеса в Instagram.

На відео Володимир залишився за кадром: він зняв Івана та Дашу, які відпочивають на ліжку. Артист запитав хлопчика, як його звати, на що дитина впевнено відповіла: "Вова". Тоді Дантес поставив Вані запитання із зірочкою.

Співак перепитав у малюка, як звуть його маму - Іван злегка задумався і сказав: "Робота!" Даша Кацуріна, якій блискуче вдається поратися з кількома бізнесами одразу, зніяковіло засміялася. Ролик з Іваном Дантес присвятив усім мамам, які працюють.

Дивіться відео діалогу Володимира Дантеса з Іваном:

Раніше Дмитро Гордон показав себе в лохматому вигляді і здивував початком своєї кар'єри. У 17-річному віці йому вдалося взяти інтерв'ю у популярного українського футболіста, який відмовляв більш досвідченим журналістам.

Також стало відомо, що українського боксера В'ячеслава Узєлкова відвезли на швидкій до Києва. До лікарні спортсмен потрапляє вже вдруге за тиждень, що викликає у шанувальників серйозне занепокоєння про стан його здоров'я.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти