StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віра Брежнєва розчулила фанатів рідкісним фото з мамою і трьома сестрами

14 лютого 2024, 11:13
Співачка Віра Брежнєва показала рідкісне фото з мамою і рідними сестрами та розсекретила, де і з ким зустріне День закоханих.
Брежнєва, сім'я
Віра Брежнєва виклала фото разом із мамою та сестрами / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відома попспівачка Віра Брежнєва (і колишня учасниця легендарного герлз-бенду "ВІА Гра") вперше за довгий час показала в Instagram фото з мамою і трьома рідними сестрами.

Фоловери поставили співачці чимало цікавих запитань, серед яких було багато про її плани на День святого Валентина. Брежнєва, яка минулого року підтвердила розлучення з композитором Костянтином Меладзе, зізналася, як проведе свято. Виявилося, артистка перебуватиме в літаку, адже летітиме до Казахстану.

Брежнєва, сім'я

"Буду летіти до Казахстану, мріяти в небі і дарувати посмішки всім навколо", - відповіла артистка.

відео дня

Окрім запитань, Брежнєвій також написали й побажання, зокрема, щоб поруч із нею завжди були світлі люди. Віра дала зрозуміти, що такі в її оточенні вже є - це мама і три рідні сестри. На підтвердження своїх слова співачка виклала спільне сімейне фото.

Брежнєва, сім'я

Нагадаємо, раніше український співак, комік і волонтер Володимир Дантес і його кохана, дизайнерка і бізнесвумен Даша Кацуріна, повідомили про поповнення в родині.

Також тяжкохвора українська актриса Катерина Тишкевич у романтичному настрої показала рідкісні фото з весілля з Валентином Томусяком. Зовсім недавно артисти відсвяткували першу круглу дату.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти