StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віра Брежнєва зізналася, як пережила розставання з Костянтином Меладзе

13 лютого 2024, 19:06
ЕксВіаГра поділилася "мантрою", яка могла б полегшити біль від розриву стосунків.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва розповіла, як відновитися після розставання / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

Українська співачка Віра Брежнєва і музичний продюсер Костянтин Меладзе були разом з 2015 року. Восени 2023 року артистка підтвердила розставання з чоловіком.

Чутки про їхнє розлучення до цього ходили понад рік, проте екси вперто мовчали про це доти, доки Брежнєва не змогла говорити про розрив відкрито. Шанувальники не стали частиною її страждань про зруйнований шлюб, проте Віра все ж повідомила їм, що для неї це був дуже важкий період.

Зате тепер співачка відкрито ділиться своїм досвідом того, як пережити розставання. В Instagram-сторіс вона дала підписнику корисну пораду, якої, ймовірно, дотримувалася і сама, коли розходилася з Меладзе.

відео дня

"Фокус на собі. Своєму житті. Полюбити себе. Стати собі найкращим партнером, цікавим, щасливим. Рухатися вперед. Жити. Здійснювати відкладені мрії та бажання", - пише Віра Брежнєва. Також артистка зазначила, що вкрай важливо позбутися однієї з головних пасток розриву - жити спогадами і ностальгією. На думку співачки важливіше - зосередитися на майбутньому.

брежнєва про розставання
Віра Брежнєва розповіла, як відновитися після розставання / instagram.com/verververa

Раніше український співак, комік і волонтер Володимир Дантес і його кохана, дизайнерка і бізнесвумен Даша Кацуріна, повідомили про поповнення в родині.

Також тяжкохвора українська акторка Катерина Тишкевич у романтичному настрої показала рідкісні фото з весілля з Валентином Томусяком. Зовсім недавно артисти відсвяткували першу круглу дату.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти