StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тяжкохвора Тишкевич у романтичному настрої показала рідкісні фото з весілля

8 лютого 2024, 03:11
Валентин Томусяк і його зіркова дружина поділилися, як святкують першу круглу річницю.
Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк відсвяткували 5 річницю весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych, instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

Сім'я українських акторів Катерини Тишкевич і Валентина Томусяка офіційно існує вже п'ять років. 7 лютого подружжя святкувало першу круглу річницю - дерев'яне весілля.

На честь цього артисти, які ще нещодавно боролися за життя Катерини, зняли романтичне відео в чорно-білих відтінках. Ролик з'явився в блозі Тишкевич в Instagram.

У кадрі Валентин і Катерина, шалено закохані, як і п'ять років тому, буквально не можуть відірватися одне від одного: ніжно торкаються, обіймаються і дарують поцілунки. Атмосфера відео переповнена щастям і безтурботністю.

відео дня

"Ми з Валентином сьогодні святкуємо річницю весілля - 5 років тому, ми офіційно стали однією родиною. Тож приймаємо привітання", - підписала ролик акторка. Пізніше в сторіс вона показала, з чого почався її з чоловіком сімейний шлях, та додала колаж із рідкісних весільних фото.

Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк відсвяткували 5 річницю весілля / instagram.com/kateryna__tyshkevych
Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк відсвяткували 5 річницю весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Раніше українська співачка і Народна артистка України Оксана Білозір назвала причину розлучення з музичним продюсером і військовим Романом Недзельським після 33 років у шлюбі.

Також дружина боксера Олександра Усика показала новонароджену доньку і розкрила подробиці пологів. Катерина зізналася, що була абсолютно одна у важливий для сім'ї день.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти