StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ведуча 1+1 Наталія Островська засвітила чоловіка на рідкісному весільному фото

19 серпня 2024, 19:57
315
Популярна ведуча була просто чарівною нареченою.
Наталія Островська
Наталія Островська новини - Наталія Островська показала весільне фото з чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliostrovska

Журналістка і ведуча 1+1 Наталія Островська нещодавно відсвяткувала річницю весілля. Крім того, цього дня в її родині було ще два свята.

Так у своєму блозі в Insagram Островська опублікувала рідкісне фото з її чоловіком на ім'я Богдан - весільний фотопортрет, на якому вона позує в білій сукні і фаті та з букетом у руках. За нею стоїть її загадковий обранець - ведуча приховує його обличчя.

Однак це не завадило їй звернутися до нього з ніжними словами. Виявилося, що в один день сім'я Островської відзначає річницю весілля і День народження чоловіка. Цьогоріч до двох свят долучилося третє - 9 місяців виповнилося доньці Наталії та Богдана Аґаті.

відео дня

"7.08 - особливий день. У нашій родині сьогодні потрійне свято. День народження найкращого чоловіка. Річниця весілля (дату Богдан точно запамʼятав на все життя). Девʼять місяців Аґаті. І все в один день. Найкращий друг/чоловік/батько, дякую за твою підтримку, розуміння і Аґату! Також за те, що даруєш квіти у свій день народження", - підписала знімок Наталія Островська.

Наталія Островська з чоловіком
Наталія Островська новини - Наталія Островська показала весільне фото з чоловіком / instagram.com/nataliostrovska

Хто така Наталія Островська?

Наталія Островська - українська ведуча та журналістка. Працює на телеканалі 1+1 Україна, веде телемарафон "Єдині новини". У листопаді 2023 року вперше стала матір'ю. Особу чоловіка і батька її дитини ведуча приховує.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше в Мережі висміяли блогера і ведучого Богдана Буше, який поскаржився на "важку блогерську працю" і втому під час повномасштабної війни.

Також український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко потрапив у скандал через зміну гімну Києва - пісні "Як тебе не любити, Києве мій!".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти