StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ведуча 1+1 Островська з тримісячною донькою прикрасили обкладинку журналу

22 лютого 2024, 19:26
Молода мама зізналася, що після появи Аґати стала замислюватися над народженням ще одного малюка.
Наталія Островська з дочкою
Наталя Островська з дочкою знялися в першій спільній фотосесії / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliostrovska

Журналістка та ведуча 1+1 Наталя Островська у листопаді вперше стала мамою. Вона подарувала життя чудовій дівчинці, яку батьки назвали Аґатою.

Островська не йшла в декрет до останнього, і навіть зараз, коли малятку всього три місяці, знаходить можливість дотримуватися балансу між роботою і материнством. Цим ведуча дуже надихає інших молодих мам та жінок в цілому.

При цьому Островська переконана, що народження дитини не варто відкладати "до кращих часів". Про це вона розповіла в свіжому інтерв'ю для Viva!, digital-обкладинку якого вона прикрасила разом з крихтою Аґатою.

відео дня

Для ведучої це - перша спільна фотосесія з донькою, і це мало для неї величезне значення, як для мами. Островська цінує новий досвід материнства, і не виключає, що через кілька років в їхній родині може з'явитися ще одна дитина.

"Відчуття, що життя більше ніколи не буде таким, як раніше. Все почалось ще під час пологів. У той момент я зрозуміла свою маму, стала ще більше любити й цінувати її. Тільки сама народивши, ти розумієш, чому мама завжди настільки хвилювалась і оберігала. ... У момент перейм я казала лікарям, що більше ніколи не хочу мати дітей. Тоді медсестра сказала: "Поговоримо з вами ввечері після пологів". І що ви думаєте? Вже ввечері я відповіла, що могла б народити ще. Не знаю, як це працює. Потрібно народжувати більше українців, але моя черга — через три-пʼять років. Поки передаю естафету іншим україночкам! Я хочу в родині Островських дівчинку і хлопчика, але наразі потрібно виростити Аґату і дарувати їй якомога більше тепла й батьківської любові.", - розповіла Наталя Островська.

Раніше пасія колишнього чоловіка Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, поскаржилася, що страждає від хейтерів, які засуджують її роман з ймовірно ще одруженим чоловіком.

Також українська ведуча та активістка Маша Єфросиніна зізналася, як обманює оточуючих, і розповіла правду про своє життя за ідеально спланованим графіком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти