StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Виходить, що я - брехло": Маша Єфросиніна зізналася, як обманює оточуючих

22 лютого 2024, 12:38
Популярна ведуча за підсумком довгого трудового дня розповіла, що не була до кінця чесна з тими, з ким спілкувалася.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна назвала себе брехлом - що сталося / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina

Українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна останнім часом вражає шанувальників своєю відвертістю. Надбанням її блогу стає не тільки її діяльність, як активістки і медійної особи, а й глибоко особисті моменти - психологічні проблеми, роздуми, переживання.

Нещодавно ведуча виступала перед студентами і була дуже натхненна можливістю поспілкуватися з новим поколінням. Але вже ввечері у своєму блозі в Instagram Єфросиніна зізналася, що збрехала молоді.

Своїм прикладом вона сподівалася надихнути їх на саморозвиток в здоровому для душі і тіла ритмі. Тому їй довелося трохи прикрасити дійсність. Зокрема Єфросиніна розповіла, що суворо дотримується режиму сну і харчування.

відео дня

З легкої самоіронією діячка опублікувала серед ночі сторіс, в якому розповіла, як же насправді йдуть справи в її "житті за правилами". "Сьогодні і студентам, і в інтерв'ю розповідала, як я лягаю до 23:00, сплю вісім годин та не їм на ніч! А мені вставати завтра о п'ятій ранку, і поки я змию весь цей мейк, пройде ще година! Щойно я лупанула нормально горішків, поки проводила "зум" з Канадою... Тож виходить, я - брехло! На добраніч", - написала Маша Єфросиніна о 23:17.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна назвала себе брехлом - що сталося / instagram.com/mashaefrosinina

Раніше український співак Олексій 'Позитив' Завгородній "проїхався" по Потапу і Насті Каменських. До початку повномасштабної війни артистів пов'язувала тісна дружба і плідна співпраця.

Також Melovin розповів, як живе з невиліковною хворобою, про яку він дізнався лише недавно. Співак зізнався, що йому довелося повністю переглянути свій спосіб життя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти