StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ваша толерантність пробила дно": Федишин образилася на відомого блогера за висміювання її сина

29 травня 2022, 14:22
703
Скандал продовжує набирати обертів.
Федишин
Федишин не встигає робити заяви / УНІАН

Скандал між співачкою Іриною Федишин і відомими захисниками ЛГБТ-спільноти триває.

Так, за інформацією ТСН, виконавиця не стала мовчати і відреагувала на недавнє інтерв'ю співака MELOVIN, в якому він назвав Федишин "дурепою" через її висловлювання про ЛГБТ-спільноту і заявив, що "її думка нікому не цікава".

"Ви вимагаєте толерантності до себе, зате принижуєте людину, у якої інша думка. Гомосексуалізм-це важкий гріх! Подобається вам це чи не подобається, - навчитеся бути толерантними з людьми, які так вважають і керуються Біблією в житті", - відповіла на це. Ірина.

відео дня

Також вона була шокована реакцією на її слова про ЛГБТ відомого блогера Олега Машуковського. Той зобразив сина Федишин в 15 років, одягненого в рожеве вбрання з хвостиком на голові:

1653822987-9646.jpeg

"А далі ваша "толерантність" і цькування взагалі пробила дно. Ось такий вид булінгу в соцмережах", - написала артистка і запостила відео з Машуковським в рожевому костюмі.

У ролику блогер танцює під хіт Федишин" крихітні долоньки", а відео супроводжує напис:"син Ірини через 15 років Бі лайк Машуковський".

Федишин зазначила, що це приниження її неповнолітньої дитини і порадила батьками простежити, чи не підписані їхні діти на шоумена:"батьки, простежте, чи підписані ваші діти на цю особу, яка маніпулює підлітками, займається булінгом і нав'язує нетрадиційні погляди".

1653823136-2296.jpeg

Зазначимо, раніше Ірина Федишин спробувала виправдати свою скандальну заяву про ЛГБТ-спільноту, представників якої вона назвала грішниками. Однак зірка практично повторила ті ж самі слова, що і в інтерв'ю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти