StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Варлей з Холостяка-12 розкрила подробиці грудного вигодовування з імплантами

16 січня 2024, 01:12
170
Вікторія розповіла, як пластична операція впливає на лактацію, а також на зовнішній вигляд бюсту.
Вікторія Варлей
Вікторія Варлей розповіла про досвід грудного вигодовування з імплантатами / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktoriavarley

Першого січня 2024 року українська акторка і колишня учасниця шоу Холостяк-12 Вікторія Варлей відзначала не тільки Новий рік, а й появу на світ нового життя - артистка народила дівчинку, яку назвала Мішель. Вагітність і пологи Варлей якийсь час приховувала, а ось своїм досвідом, як молодої мами, вона ділиться із задоволенням.

Наприклад, у своєму блозі в Instagram Вікторія, яка раніше збільшувала собі груди шляхом хірургічного втручання, відверто розповіла про грудне вигодовування немовляти з імплантатами в бюсті.

"Наявність імплантів ніяк не впливає на період лактації. Справа в тому, що всі імпланти встановлюються під залозою, тим самим нема ніяких перешкод для вироблення грудного молока", - зазначає Варлей.

відео дня

Також вона розповіла, що імплантат при грудному вигодовуванні не деформується, чого не скажеш про самі груди. Тому для себе Варлей вирішила: після закінчення лактації вона займеться удосконаленням свого бюсту. В першу чергу вона хоче зменшити розмір, потім - підкоригувати при необхідності форму.

"Особисто я ще до вагітності хотіла переробити груди, і замінити на менший імплант приблизно на 250-300 ml (зараз в мене стоїть 375 ml). Для конституції мого тіла 375 ml завеликий, це впливає на спину, дає додаткове навантаження і естетично мені більш подобаються груди невеликого розміру. Але це моя особиста думка. Тому як тільки я закінчу ГВ, відразу займусь цим питанням", - поділилася планами Вікторія Варлей.

Раніше 45-річна олімпійська чемпіонка, гімнастка Лілія Подкопаєва розчулила кадрами з дуже вагітним животиком - мама трьох дітей з ностальгією згадує часи, коли носила під серцем нове життя.

Також травесті-діва Монро розповіла про роман з народним депутатом, який їй, за чутками, приписували. Вона прокоментувала, хто насправді був її улюбленцем.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти