StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лілія Подкопаєва розчулила кадрами з дуже вагітним животиком

14 січня 2024, 13:51
7817
45-річна гімнастка показала зворушливі в житті кожної мами моменти.
Лілія Подкопаєва з чоловіком
Лілія Подкопаєва показала свої "вагітні" фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/podkopayeva_official

Українська гімнастка і багаторазова олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва - мама трьох дітей. Син і донька від першого шлюбу вже зовсім дорослі (Вадиму 18, а Кароліні - 17), а дочка в сім'ї з другим чоловіком, бізнесменом Ігорем Дубінським, Евеліна лише нещодавно відсвяткувала 4-річчя.

Однак 45-річна спортсменка, схоже, сумує за тими часами, коли вона ходила вагітною. У своєму блозі в Instagram вона показала серію чорно-білих фото з дуже круглим животиком.

Це стара зйомка періоду, коли Подкопаєва носила під серцем Евеліну. У пам'ятній фотосесії крім самої гімнастки участь брав і її чоловік.

відео дня

На чорно-білих знімках Лілія постала в елегантному образі. У ньому вона нагадував ангела - білосніжна сукня, акуратно підкреслювала її стан, і елементи вбрання, майоріли за спиною, як крила. Спортсменка в кадрі відчувала себе спокійно і впевнено, вона щиро посміхалася і ніжно обіймала свій животик.

Лілія Подкопаєва з чоловіком
Лілія Подкопаєва показала свої "вагітні" фото / instagram.com/podkopayeva_official

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел виходить заміж. Її обранцем став турецький мільярдер, з яким акторка зустрічалася протягом останнього року.

Також українська співачка і акторка Лілія Ребрик розповіла, як дізналася про вагітність. Артистка чекає появи на світ третьої доньки від Андрія Дикого вже на початку весни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти