StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вали туди, звідки ти прийшла": співачка Міла Нітіч розповіла про стосунки з аб'юзером

22 вересня 2023, 15:16
691
В Польщі артистка познайомилась з чоловіком, який виявився алкоголіком та аб’юзером.
'Вали туди, звідки ти прийшла': співачка Міла Нітіч розповіла про стосунки з аб'юзером
Міла зізналась, що партнер її емоційно "знищував" / Колаж Главреда. Фото: Pixabay, прес-служба співачки

На початку повномасштабної війни, коли багато артистів та творчих особистостей шукали притулок у Польщі, Міла Нітіч поїхала туди, щоб виступати на благодійних концертах на підтримку ЗСУ. Там вона зустріла чоловіка, в якого закохалася. Про це вона розповіла у програмі ЖВЛ.

"Я зайшла у стосунки з алкоголіком, з людиною, яка не здатна була себе стримувати емоційно. З людиною, яка була абсолютно різною, коли вона була тверезою і коли вона напивалась," - зізналася співачка.

Незважаючи на те, що чоловік ніколи не застосовував фізичне насильство, моральне та емоційне насильство було дуже виразним. Міла відчувала контроль від чоловіка, який морально знищував її.

відео дня

"В кінцевому результаті мені сказали, що вали туди, звідки ти прийшла. Ти взагалі-то могла б спитатися, чи можна я поїду попрацюю? А я кажу: "Слухай, ти вдарився чи що? Я ніколи нікого не питалася: "Можна я буду працювати?" Ти знав, хто я, ми з тобою про це домовлялись," - розповіла Міла.

Окрім емоційного насильства, співачка поділилася історією про жадібність колишнього. Чоловік подарував їй дороговартісну автівку, а потім забрав її, переконуючи, що він "просто дав її покататись".

"Через місяць нашого спільного життя він мені подарував дороговартісну нову автівку за 100 тисяч доларів. А через чотири, коли я не витримала і вирішила піти, він в мене її забрав", - поділилась Нітіч.

Після болючого розриву, Міла зрозуміла, що перебувала у стосунках з аб'юзером і вирішила поділитися своєю історією, щоб надихнути інших жінок шукати допомогу та виходити з аб'юзивних стосунків.

"Я хочу зараз реально сказати для всіх жінок, послухайте, якщо ви перебуваєте у стосунках з аб'юзером, забудьте про те, що він колись зміниться," - закликала артистка.

Нагадаємо, Міла Нітіч, яка відома своєю музичною кар'єрою та громадською активністю, потрапила у скандальну ситуацію. Вона опинилася серед осіб, що підтримали ініціативу священика УПЦ МП. Її підпис виявився у списку осіб, які підтримали ідею російськомовних служінь у церкві.

Раніше співачка заразилася коронавірусом Омікрон після відпочинку в Стамбулі. За її словами, вона дізналася про свій позитивний тест на коронавірус Омікрон у четвер, 3 лютого. Міла також поділилася, що хворіє вже більше тижня.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти