StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Росії помер народний артист СРСР, який ненавидів Україну

11 січня 2024, 14:32оновлено 11 січня, 15:02
147493
Юрій Соломін не раз згадував Україну і підтримував військовий напад Росії.
Помер українофоб, народний артист СРСР
Помер українофоб, народний артист СРСР / Колаж Главред, фото старить

У терористичній Росії помер актор і режисер Юрій Соломін. Кілька місяців він намагався побороти наслідки інсульту.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, Юрій Соломін був госпіталізований до лікарні ще восени 2023 року. Тоді артисту діагностували інсульт. Весь цей час з лікарні приходили різні новини — Соломіну ставало то краще, то гірше.

9 січня Соломіна виписали з лікарні. Тим часом, вдома йому стало гірше. Попередня причина: ниркова недостатність, яка розвинулася на тлі ускладнень від інсульту.

відео дня

До слова, Соломін був завзятим українофобом і всіляко підтримував напад Росії на Україну. Він вторив кремлівській методичці в дусі російських пропагандистів.

"Я дуже переживаю, бачачи, яку потворність і неподобство творить українське керівництво... Я жахнувся з того, що Київ кидає воювати беззахисних людей похилого віку, багато з яких здаються в полон", - марив він.

Після анексії Криму, в інтерв'ю виданню "Гордон", Соломін говорив, що в України не повинно бути претензій. "Ми ж не пред'являємо претензій, що Харків колись був російським і навіть вважався столицею Росії, значить, тепер він - наш (з 1919 по 1934 рік Харків був столицею УРСР, не Росії — ред.). Просто там росіян більше. Але ніхто не говорить: "віддайте нам Харків", — додав актор.

Нагадаємо, 9 січня помер барабанщик культової німецької рок-групи Scorpions Джеймс Коттак. Він виступав у складі групи 20 років – з 1996-го по 2016-й.

Також стало відомо, що виконавиця саундтреку до мультфільму "Мулан" наклала на себе руки - співачка Коко Лі довгі роки страждала від депресії, яка привела її до плачевного фіналу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти