StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У США помер легендарний барабанщик і зірка рок-музики

10 січня 2024, 14:22
826
9 січня помер барабанщик культової німецької рок-групи Scorpions Джеймс Коттак. Він виступав у складі групи 20 років – з 1996-го по 2016-й.
Коттак помер
Джеймс Коттак помер у вік 61 року / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

9 січня 2024 року в США помер барабанщик культової німецької хард-рок-групи Scorpions Джеймс Коттак. Про це пише американський таблоїд TMZ.

Коттаку зовсім недавно виповнився 61 рік. Причини його смерті поки не розкривають. Трагічну звістку підтвердила дочка музиканта Тобі. Вона повідомила, що батько помер у вівторок вранці, 9 січня, в своєму будинку в місті Луїсвілль, штат Кентуккі.

Починав грати Коттак почав у складі американської рок-групи Kingdom Come. У 1996 його запросили в Scorpions замість Курта Кресса. За 20 років співпраці з легендарною групою Коттак відіграв тисячі концертів і взяв участь у записі шести повноформатних альбомів.

відео дня

У 2016-му барабанщику довелося покинути колектив. Ходили чутки, що відхід пов'язаний з його алкогольною залежністю. Коттака замінив у Scorpions як сесійний барабанщик Міккі Ді з групи Motorhead.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що помер всесвітньо відомий письменник Мілан Кундера - автор книги "Нестерпна легкість буття" помер у віці 94 років.

Також стало відомо, що виконавиця саундтреку до мультфільму "Мулан" наклала на себе руки - співачка Коко Лі довгі роки страждала від депресії, яка привела її до плачевного фіналу.

Пізніше повідомлялося про те, що легендарний Ірландський музикант, вокаліст і фронтмен фолк-панк-групи The Pogues Шейн МакГоуен помер у віці 65 років.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти