StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Росії перезняли фільм, щоб вирізати звідти Машу Машкову

6 липня 2023, 11:52
5813
Російська актриса Маша Машкова - кістка в горлі для російських чинуш.
Марія Машкова
Марія Машкова не сильно засмутиться/ instagram.com/masha_mashkova_official

У терористичній Росії, яка обстрілює мирні українські міста, випалює все живе в Україні і нещадно бреше, намагаються викреслити незгодних з війною людей.

І, як правило, це доходить до маразму. Адже вони намагаються вирізати сцени з фільмів, кліпів, замазувати обличчя і привласнювати статуси іноагентів. Говорити правду в Росії - не можна. За це можна дорого заплатити.

Тим часом, про війну не стала мовчати дочка пропутінського російського актора Володимира Машкова - Марія. Актриса писала пронизливі пости в Instagram, зверталася до своїх співгромадян, закликаючи їх відкрити очі на ті звірства, які творить Росія в Україні.

відео дня

Її стали критикувати, ображати і принижувати. Від неї відвернувся її власний батько. І ось тепер, терористи вирішили "покарати" Машу, вирізавши її з серіалу, який був відзнятий в 2021 році.

За інформацією пропагандистського телеграм-каналу "Не Малахов", Машкову замінили на Тетяну Арнтгольц в ретро-детективі "Операція "Престол".

"Серіал стартував на федеральному каналі 19 червня, а незабаром з'ясувалося, що заявленої раніше в якості виконавиці головної ролі Марії Машкової там немає. При цьому актриса встигла відзнятися ще в 2021 році. А у 2022-му вийшло її гучне інтерв'ю про конфлікт з батьком, засудження нападу на Україну та любов до Америки. Випустити патріотичне кіно про Велику Вітчизняну війну з Машковою в головній ролі після такого, звичайно ж, не могли", - пише канал.

На фото - заміна Маші Машкової на іншу російську актрису:

Як саме з кіно вирізали актрису - поки не відомо. Можливо, повністю перезняли фільм, а може, просто затерли її за допомогою комп'ютерних технологій і вставили іншу російську актрису.

Машкова навряд чи засмутиться від такого "покарання".

Нагадаємо, раніше Марія Машкова, яка з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну засуджує військову політику Кремля, зробила чергову оптимістичну проукраїнську заяву.

Раніше також вона висловилася з приводу мобілізації. Актриса не закликає виходити росіян на вулиці, тому що "її там не буде". Однак, вона дає корисну інформацію про те, як уникнути призову в армію і вбивств українських громадян.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти