StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Будь-якому Путіну приходить кінець": Маша Машкова зробила оптимістичну заяву

11 листопада 2022, 10:38
Актриса не боїться робити сміливі заяви і висловлювати свою тверду проукраїнську позицію.
Марія Машкова
Марія Машкова / instagram.com/masha_mashkova_official

Російська актриса Марія Машкова, яка з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну засуджує військову політику Кремля, зробила чергову оптимістичну проукраїнську заяву.

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася історіями української та чеченської жінок. За її словами, в Америці, де вона живе на сьогоднішній день, є один вираз "connecting the dots", з'єднання точок, так би мовити.

"Давайте спробуємо? Друга чеченська війна (1999-2009) - початок правління Путіна ("рятував" Чечню від терористів). Російсько-українська війна (2014-202..)- кінець правління Путіна ("рятував" Україну від нацистів). Будь-якій диктатурі, будь-якому "рятувальнику", будь-якому Путіну приходить кінець. І цьому теж прийде. Всім сил", - написала актриса.

Зазначимо, російська актриса Марія Машкова з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну засуджує військову політику Кремля, і всіх, включаючи її батька, завзятого путініста Володимира Машкова, хто її підтримує.

Вона не без жалю обірвала всі зв'язки з батьком-ра**истом, але стійко дотримується думки про те, що Росія приречена на поразку, а Україна вистоїть. Подібні антивоєнні висловлювання артистка час від часу публікує на своїй сторінці в Instagram.

Так нещодавно вона подякувала українцям за те, що вони приймають її допомогу, її лепту в інформаційну війну проти роспропаганди. "Я стільки разів з початку лютого намагалася пояснити російським жінкам, вступаючи з ними в коментарях в діалог, що ця страшна війна, яку ми почали, дуже погано для нас, росіян, закінчиться... і жодного разу публічно не сказала, Як я вдячна кожній українці і українцю, які пишуть, що моє слово їм важливо... що ви мене чекаєте в гості в своїй країні, коли ви переможете (а ви обов'язково переможете, і я неодмінно приїду)", - пише Машкова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти