StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марія Машкова збирається рятувати свого батька-путініста

31 травня 2023, 16:01оновлено 31 травня 2023, 18:32
2428
Актриса Марія Машкова не підтримує позицію свого батька.
Марія Машкова
Марія Машкова вирішила боротися за свого тата/ instagram.com/masha_mashkova_official

Російська актриса Марія Машкова і дочка путініста-актора, посіпаки терориста Путіна Володимира Машкова, виступила з несподіваним зізнанням.

Зокрема, журналістам видання "Телега online", актриса заявила, що збирається ще боротися за свого батька, який підтримує війну і вбивства мирних українців.

До таких одкровень її підштовхнула новина про те, що дочка головного російського пропагандиста Соловйова Катерина, також виступає проти війни і навіть публікує антивоєнні ролики. Машкова переконана, що їхні батьки поплатяться за свої вчинки. "Судитимуть наших тат. Там обнімемося і поплачемо, сказавши " А що ми могли? Нам ще й 40 років не було. Любов всім татам, хто загруз у злі... Я як дочка ще поборюся за свого", - каже Марія.

відео дня

Машкова також емоційно відреагувала на новини про дочку Соловйова. "Просто красуня! Можна любити свого батька безумовно, але не зраджувати себе!"- вигукнула вона.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що дочка Володимира Соловйова, головного російського пропагандиста, який ненавидить українців і Україну і всіляко підтримує вбивства мирних громадян Катерина, відкрито виступила проти нападу Росії на Україну.

Раніше також Соловйов вельми розлютився після жарту гумориста Максима Галкіна, яка був присвячений голові іншої російської пропагандистки - Ольги Скабєєвій.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти