StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У клубі на хуторі ‒ і то краще співають": Седокова в Москві зганьбилася фальшивим співом

19 вересня 2023, 10:49
Популярна співачка родом з Києва Анна Сєдокова, яка регулярно виступає в країні-агресорі РФ, потужно зганьбилася на концерті в Москві.
Седокова
Анна Седокова зганьбилася на концерті / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Попспівачка (і колись солістка популярного гьорлз-бенду "ВіаГра") Анна Седокова, яка продовжує працювати в країні-агресорі РФ, в черговий раз зганьбилася на концерті. У мережі завірусилися відео з виступу Сєдокової в Москві.

Вона ніколи не соромилася використовувати плюсову фонограму на концертах, але ось саме на цьому вирішила раптом заспівати Наживо. І не впоралася. Особливо смішно виглядав і її наряд - сріблястий блискучий комбінезон з напівпрозорими вставками (як в дешевих фантастичних фільмах).

Седокова, коменти

Седокова виконала, зокрема, свої хіти "Шантарам" і "Серце в бинтах". Вона всіляко вила і намагалася витягати високі ноти, але не досягла успіху.

"Ні голосу, ні слуху", "Це що за хрень ‒ поверніть хоча б Пугачову", "Голос взагалі відсутній", "Який жах. У клубі на хуторі ‒ і то краще співають", ‒ написали гнівні коментарі користувачі Мережі.

Седокова, коменти

Седокова, коменти
Седокова, коменти

Нагадаємо, українська співачка Анна Сєдокова живе в США, але при цьому не залишає спроб навідатися в Росію. Вона приїжджала до Москви, де відвідала прем'єру кінофільму. І була одягнена в Шкіряний комбінезон-мабуть, щоб порадувати своїх нечисленних фанатів.

Пізніше Седокова раніше зламала ногу під час концерту. Вона з'явилася на доріжці одного з російських заходів, де не могла йти, бо кульгала. Після одного зі своїх виступів, вона знову поскаржилася на ногу, яка за словами співачки, сильно боліла.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти