StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Уже немає в живих": Огнєвіч розповіла про долю шахрая, який "кинув" її

4 березня 2024, 13:05
Злата Огнєвіч розповіла, що сталося з шахраєм, який "розвів" її та інших українських зірок на кругленьку суму.
Злата Огневич
Злата Огнєвіч розповіла про долю шахрая, який обікрав її / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Відома українська співачка Злата Огнєвіч нещодавно стала жертвою організатора Тараса Доненка. Минулого року він ошукав багатьох виконавців на величезну суму грошей, серед постраждалих також опинилися: Руслана, Тарас Чубай і гурт СКАЙ.

Тарас Доненко - засновник концертного агентства Star Label, обдурив виконавців на 10 млн гривень. Наразі аферист, який провернув наймасштабнішу шахрайську схему в українському шоу-бізнесі, перебуває в міжнародному розшуку. Він брав гроші за організацію виступів і зникав.

відео дня

Златі вдалося з'ясувати, що Доненко мав справу з криптовалютою, а також вона припустила, що його, можливо, вже немає в живих. Про це співачка розповіла в програмі Weekend Show на М1.

"Якщо брати нас усіх артистів, то він завдав збитків на 10 мільйонів гривень. І зараз у мене є інформація, що він через ці концерти відмивав криптовалюту. Взагалі його, можливо, вже немає в живих. Його могли вбити ці "друзі", злочинці. Зараз у нас є дуже багато різної інформації, частину якої я не можу розголошувати, тому що триває слідство. Його вже оголосили в міжнародний розшук", - заявила Огнєвіч.

Хто такий Тарас Доненко

Тарас Доненко - засновник агентства Star Label, яке займалося організацією концертів зірок. Чоловік співпрацював з артистами, брав частину грошей, а потім зникав. Його жертвами стали Руслана, Тарас Чубай, Злата Огнєвіч, гурт СКАЙ.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася радісною новиною з приводу появи в її житті маленької дитини. Співачка повідомила, що офіційно змінила свій статус - тепер вона "тітка Злата".

А також Огнєвіч натякнула, що вона знову окрилена романтичними почуттями.

Читайте більше про Злату Огнєвіч:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти