StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Найщасливіший день": Злата Огневич похвалилася поповненням у родині

23 серпня 2023, 03:30
3428
Хороша новина розбурхала шанувальників Огневич.
Злата Огневич
Злата Огневич повідомила про поповнення в родині / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огневич не змогла стримати емоцій з приводу появи в її житті маленької дитини, та розповіла шанувальникам радісну новину на своїй сторінці в Instagram.

Артистка повідомила, що офіційно змінила свій статус - тепер вона тітка Злата. Її сестра народила первістка, чим Огневич дуже пишається. Співачка дуже близька з Юлією, тому вважає появу дитини одним з найщасливіших подій і в своєму житті.

"У мене сьогодні найщасливіший день і у всієї нашої родини. Моя сестричка народила першу дитину. Я така щаслива, бо стала тіткою. Як ви думаєте, хто це? Хлопчик чи дівчинка?" - запропонувала вгадати шанувальникам Злата.

відео дня

На її величезне здивування ставки фанатів виявилися невірними - більшість проголосувала за дівчинку. Насправді Юлія народила хлопчика, якого батьки назвали ім'ям Марк. Тітка Злата на відео просто не могла припинити посміхатися від щастя.

Злата Огневич
Злата Огневич повідомила про поповнення в родині / instagram.com/zlata.ognevich

Раніше стало відомо, що переможець Євробачення-2019, нідерландський співак Дункан Лоуренс, одружився зі своїм бойфрендом, американським автором пісень Джорданом Гарфілдом.

Також Наталя Могилевська вперше зізналася, чому у неї немає дітей. Крім того співачка розповіла, що зараз змушує її замислюватися про материнство.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти