StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Узаконене щастя": Галкін показав романтичне побачення з Пугачовою

25 грудня 2023, 12:32
Примадонна і шоумен з великою любов'ю відсвяткували черговий День народження їхнього шлюбу.
Алла Пугачова, Максим Галкін
Максим Галкін привітав Аллу Пугачову з річницею весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey, instagram.com/maxgalkinru

Максим Галкін і Алла Пугачова завели роман в 2001 році, проте узаконили свої стосунки лише в 2011. 24 грудня пара відзначила нікелеве весілля - 12 років разом.

Попри те, що обидва артисти зараз все більше в роз'їздах, в день весілля співачка і комік все ж змогли сходити на романтичне побачення, яке пройшло в одному з фешенебельних ресторанів. Знімком зі святкування 12-ої річниці обидва артисти поділилися на своїх сторінках в Instagram.

У кадрі і досі щасливі і закохані Галкін і Пугачова в парних світлих луках тримають в руках келихи з червоним вином і з ніжністю дивляться один на одного. "12 років узаконеного щастя", - підписав знімок гуморист.

відео дня

Примадонна ж назвала фото просто: "Щастя". У коментарях шанувальники вітають пару з черговою річницею, та бажають їм зустріти ще десятки подібних свят разом.

До слова, в листопаді Максим Галкін та Алла Пугачова відзначили ще одну річницю - 6 років з дня їх вінчання в Михайло-Архангельському храмі.

Максим Галкін, Алла Пугачова
Максим Галкін привітав Аллу Пугачову з річницею весілля / instagram.com/maxgalkinru

Раніше актор-путініст, виконавець ролі Шерлока Холмса Василь Ліванов різко наїхав на Пугачову з Галкіним, назвавши артистів непристойними словами за їх рішення покинути країну-окупанта.

Втім Примадонні вистачає мудрості і почуття гумору захистити свою сім'ю. Співачка висміяла своїх хейтерів в рф, яким не дає спокою її висловлювання про рабів і холопів.

Інші новини про Максима Галкіна і Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти