StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Принижує мене, як людину": Мурат Налчаджиоглу висловився про розлучення з Реус

15 січня 2024, 15:57
5001
Колишній чоловік Ані Лорак спробував в черговий раз захистити нову обраницю, але видав випадково подробиці другого розлучення.
Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу назвав причини розлучення з Лілією Реус / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca, instagram.com/anastasija_foxy2

Шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зі співачкою-зрадницею Ані Лорак тривав 10 років. Його другі стосунки, з українською візажисткою Лілією Реус, пережили лише чотири роки, з них 4 місяці - в офіційному шлюбі.

На новорічні свята Налчаджиоглу зустрів українську модель Анастасію Foxy. Він вже познайомив нову обраницю з донькою від Лорак, називає дівчину своєю єдиною та, схоже, разом закохані почали будувати побут.

На тлі скандалу, який піднявся через нові відносини, які Мурат почав ледь закінчивши попередні, на голови пари обрушилося багато критики. Бізнесмен, який не дуже любить говорити про особисте, втратив терпіння, і вирішив у своєму блозі в Instagram відповісти на нападки кривдників.

відео дня

Чоловік визнав, що перебуває в нових відносинах, які роблять його шалено щасливим, і попросив не робити домислів про нього або його кохану.

Між тим, в спробі відбілити репутацію нової коханої він невтішно висловився про стару - життя з Реус він назвав несправжнім і таким, що принижувало його, як людину, та натякнув, що жінка його використовувала. "Слава Богу, я проживаю найчистіший період свого життя. На відміну від оточуючих, які мали погані звички і використовували мене, я обрав спосіб побути на самоті, щоб побудувати справжнє життя, а не життя, яке принижує мене, як людину. Слава Богу, що в цей період я зустрів таку ж людину, як я", - написав Мурат Налчаджиоглу.

заяви Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу назвав причини розлучення з Лілією Реус / instagram.com/muratnalca

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Постукайся у мої двері" Ханде Ерчел виходить заміж. Її обранцем став турецький мільярдер, з яким акторка зустрічалася протягом останнього року.

Також українська співачка і акторка Лілія Ребрик розповіла, як дізналася про вагітність. Артистка чекає появи на світ третьої доньки від Андрія Дикого вже на початку весни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти