StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Померла зірка "Чорної Пантери" Конні Чіуме - подробиці

7 серпня 2024, 22:26
130
На передодні смерті "Зававарі" потрапила до лікарні після тривалої хвороби.
Конні Чум померла
Померла Конні Чіуме - Конні Чіуме померла в лікарні / колаж: Главред, фото: pexels.com, instagram.com/conniechiume

Південноафриканська акторка і режисерка Конні Чіуме померла у віці 72 років. Про її смерть у соціальних мережах повідомила сім'я артистки.

"Сім'я Чіуме з глибоким сумом сповіщає про смерть всесвітньо відомої акторки, лауреатки міжнародних премій Конні Чіуме. Сім'я просить про конфіденційність у цей важкий період", - ідеться в повідомленні.

Пізніше представник сім'ї покійної зробив заяву, що смерть Конні Чіуме настала 6 серпня в лікарні Гарден-Сіті, Йоганнесбург, ПАР. Туди акторка потрапила незадовго до своєї смерті для проведення неназваної медичної процедури. Допомога їй знадобилася через "тривалу хворобу".

відео дня

Всесвітню популярність Конні Чіуме здобула завдяки дилогії "Чорна Пантера" від Марвел: у ній акторка блискуче зіграла харизматичну Зававарі - лідерку племені рудокопів і старшу радницю Ваканди.

Загалом на рахунку Чіуме понад 25 різних кіноробіт, за які вона здобула безліч міжнародних нагород: NTVA Avanti Award, SAFTA тощо.

Що таке Чорна Пантера?

"Чорна Пантера" - серія американських супергеройських фільмів, заснованих на однойменному персонажі коміксів Marvel. У першій частині (2018) Т'Чалла стає королем Ваканди після смерті батька, але йому кидає виклик Н'Джадака (Кіллмонгер), який планує відмовитися від ізоляціоністської політики країни та розпочати глобальну революцію. У другому фільмі (2022) лідери Ваканди стають на захист своєї країни після смерті короля Т'Чалли.

Останні зіркові новини:

Раніше український публіцист і громадський діяч Віталій Капранов назвав винного у смерті свого брата-близнюка Дмитра, який помер у квітні у віці 56 років.

Також стало відомо, що британський мільйонер Девід Томас Бліт застрелив свою дружину, популярну співачку Вікторію Віру Бліт, на віллі в Туреччині. Трагедія сталася на ґрунті ревнощів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти