StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Помер відомий український диктор Василь Манько

30 липня 2024, 18:36
1067
Українське телебачення в жалобі та прощається з легендою.
Умер Василий Манько
Помер Василь Манько - смерть диктора Василя Манько / колаж: Главред, фото: Facebook Микола Канішевський

У віці 77 років помер український диктор Василь Манько. Про це у своєму блозі у Facebook повідомив його колега, телевізійник Микола Канішевський.

"29 липня пішов з життя Василь Пантелійович Манько. Старше покоління памʼятає його як провідного диктора Українського Телебачення (Хрещатик, 26)", - написав він.

Пізніше в коментарі для Детектор Медіа похресник Василя Пантелійовича підтвердив смерть диктора. Він також розповів, що відхід Манька, ймовірно, пов'язаний із нещодавно перенесеною операцією, після якої диктор так і не зміг видужати.

відео дня

Василь Манько був диктором на радіо і на телебаченні. Найбільш відомий роботою в передачі "Актуальна камера". В останні роки життя займався озвучуванням аудіокниг для людей із порушеннями зору в студії звукозапису Українського товариства сліпих.

Останні зіркові новини:

Раніше український публіцист і громадський діяч Віталій Капранов назвав винного у смерті свого брата-близнюка Дмитра, який помер у квітні у віці 56 років.

Також стало відомо, що британський мільйонер Девід Томас Бліт застрелив свою дружину, популярну співачку Вікторію Віру Бліт, на віллі в Туреччині. Трагедія сталася на ґрунті ревнощів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти