StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помер актор-зірка легендарного ситкому "Офіс"

21 лютого 2024, 14:37
Стало відомо про смерть популярного британського актора і коміка Юена Макінтоша, якого відомий за роллю Кіта Бішопа в ситкомі "Офіс" (британська версія).
Юен Макінтош
Юен Макінтош помер у віці 50 років / колаж Главред, кадр з серіалу "Офіс"

21 лютого 2024 року стало відомо про смерть у возврасте 50 років популярного британського актора і коміка Юена Макінтоша, який прославився в британському комедійному серіалі "Офіс" роллю Кіта Бішопа. Про це повідомляє британський таблоїд Daily Mail.

Відомо, що останнім часом Макінтош серйозно хворів і навіть провів свої останні дні в будинку престарілих. Точну причину смерті знаменитості не називають.

"З великим сумом ми повідомляємо про мирний відхід у вічність нашого улюбленого комедійного генія Юена Макінтоша. Його сім'я дякує всім, хто його підтримував, особливо будинок престарілих Willow Green Care Home. Незабаром відбудеться приватна кремація для сім'ї і близьких друзів, а пізніше в цьому році – урочиста панахида", ‒ заявив прессекретар актора.

відео дня

Окрім ролі Кіта Біщопа з культового британського "Офісу", Макінштон з'являвся в серіалі "Міранда" і скетч-шоу "Маленька Британія", а також багато виступав на фестивалі мистецтв Единбурзький Фріндж, а також грав у мюзиклах.

Нагадаємо, раніше помер актор і сатирик з "Джентльмен-шоу" Євген Хаїт. Смерть талановитого артиста стала шоком для його близьких, які й не підозрювали про його проблеми зі здоров'ям.

Також у США скоїв самогубство зірка серіалів, американський актор Алек Массер. Бездиханне тіло артиста виявила в їхньому будинку в Дель-Маре, Каліфорнія, його наречена Пейдж прес.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти