StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Український телеканал вирізав всі епізоди з танцювального шоу, де була суддя Денисова, яка не підтримала Україну

18 серпня 2022, 16:30
Суддю виключили зі складу журі за її мовчазну позицію щодо війни Росії в Україні. Епізоди з її участю будуть вирізані.
Український телеканал вирізав всі епізоди з танцювального шоу, де була суддя Денисова, яка не підтримала Україну
Телеканал СТБ не працюватиме з колаборантами

Телеканал СТБ, який перед військовим нападом Росії на Україну збирався запустити новий сезон танцювального шоу "Танці. World of Dance", виключив появу однієї з суддів проекту - Тетяна Денисової, яка відмовилася від публічного засудження російського терору щодо України.

Як сказано на сторінці СТБ в Instagram, канал погодив з правовласниками новий формат шоу, що виключає участь колаборантів у проекті.

Український телеканал вирізав всі епізоди з танцювального шоу, де була суддя Денисова, яка не підтримала Україну
Тетяна Денисова. Фото bnmusic.ru

"Цієї осені СТБ, продовжуючи місію з емоційної підтримки аудиторії і показу українських талантів, а також відповідаючи на запит українців, повертає в ефір Легендарні проекти і улюблені серіали. Серед іншого, СТБ готує до показу і прем'єру шоу " Танці. World of Dance". Мовник погодив з Правовласником формату World of Dance оновлену версію шоу без журі через суддю, яка продовжила співпрацю з країною-ворогом", - повідомляє телеканал.

відео дня

Одна із суддів проекту, громадянка України Тетяна Денисова, відмовилася від публічного засудження російського терору і заяв на підтримку України. У зв'язку з цим телеканалом СТБ ще навесні було прийнято рішення припинити подальшу співпрацю з Денисовою і виключити її прояви в танцювальній прем'єрі осені. Щоб реалізувати прийняте рішення, канал перемонтував відзняті до 24 лютого епізоди, вирізавши всі фрагменти за участю журі.

Раніше СТБ і медіагрупа Starlight Media вже прийняли рішення про заборону участі громадян Росії в майбутніх проектах і серіалах. "Зараз ми бачимо необхідну також категоричну відмову від співпраці з громадянами України, які продовжують співпрацю з країною-агресорою", - повідомили на каналі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти