StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Українська актриса швидко відхрестилася від участі в скандальному "Майстрі і Маргариті"

28 серпня 2022, 11:39
1790
Актриса опублікувала пост в соціальній мережі, де щиро здивувалася своєму фото на афішах вистави.
Інна Рощина
Інна Рощина / СТБ

Зірка телевізійного серіалу" кріпосна", українська актриса Інна Рощина каже, що не братиме участь у скандальній виставі за романом російського письменника Михайла Булгакова" Майстер і Маргарита " російського режисера Валерія Беляковича.

За її словами, вона не збирається брати участь в гастролях даного спектаклю, про що вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

відео дня

"Мені тут особисті повідомлення просто заспамили афішею вистави"майстер і Маргарита". Тому відповім Всім і відразу: ні, я не беру участь в цих гастролях. І не планувала. Чому моє фото на афіші-питання до тих, хто його там розмістив (це мені ще належить з'ясувати). Тому, перш ніж сипати звинуваченнями, перевіряйте інформацію. Спасибі за увагу", - написала актриса.

Нагадаємо, раніше лєгендарна українська актриса Ольга Сумська отримала велику порцію хейта в мережі-за те, що восени збирається зіграти у виставі нині покійного російського режисера Валерія Беляковича. У відповідь зірка написала на своїй сторінці в Instagram, що в оновленому складі вистави немає нікого з Росії.

"Вистава Майстер і Маргарита був поставлений в 2003 році, тобто, 19 років тому. Я репетирувала спектакль по відео і зіграла перший раз свою прем'єру в рідній Ялті. Незабутньо. Цього року продюсери з Європи запропонували тур по великих містах — Париж, Прага, Берлін та інші. Ми домовлялися відразу-відсоток від зборів на потреби ЗСУ. До участі у виставі запрошений відомий актор з Прибалтики — Івар Калниньш, який з перших днів війни підтримав Україну і відмовився від усіх проектів в РФ. Ганьба тим, хто пише, що ми їдемо з російськими колегами! Брехня! Їдуть виключно українські актори", - з гнівом написала Сумська.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти