StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сумська назвала єдиного російського актора, який писав їй після російського вторгнення

25 липня 2022, 17:10
Як говорить легенда українського кіно і телебачення Ольга Сумська, є з РФ написав виконавець головної ролі в серіалі "Останній мо**аль" Ігор Скрипко.
Ольга Сумська
Ольга Сумська / Instagram

Легенда українського театру і кіно Ольга Сумська прізнилася, що за час повномасштабної війни в Україні їй написали зі словами всього двоє російських колег. Про це актриса розповіла в інтерв'ю для YouTube-проекту FreeDom.

Один з них - виконавець головної ролі в серіалі "Останній мо**аль" Ігор Скрипко. Ім'я другої знаменитості артистка вирішила не називати, щоб не нашкодити цій людині.

"Це страшно. Жодна людина не подзвонила, хіба що написала одна. Це Ігор Скрипко, наш "Останній мо**аль" - серіал, в якому він знімався і, власне, грав мо**аля. Ось він пише. Ой, це така інформація. Я просто розумію, що всі ризикують. Той режим, в якому вони зараз знаходяться – це безумство. За будь-яке слово, прояв позиції піде дуже жорстке покарання. Дзвонять і коментують ті, хто виїхав з країни", – поділилася актриса.

Потім Сумська підкреслила, що практично щодня їй дзвонить близька подруга з Москви. За словами зірки, вона також є медійною особистістю, але через свою проукраїнську позицію втратила роботу.

"У мене є подруга, яка постійно дзвонить. Вона в Москві. Це одна людина, яка мені телефонує весь час і називає війну війною, і всім серцем з Україною. Вона зараз без роботи, і за її позицію її не запрошують нікуди. Вона дуже публічна особистість. Не можу назвати її ім'я", - підсумувала актриса.

читайте також"Тіло Русланочки було кремоване": Ольга Сумська розкрила подробиці похорону Руслани Писанки

Нагадаємо, раніше актриса і народна артистка України Ольга Сумська в ефірі FreeDom розповіла про своє ставлення до співачки-запроданки Таїсії Повалій, а також артистам-мовчунам, які продовжують робити вигляд, що війни в Україні немає.

Дуже боляче. Не віриться, що все це відбувається з Таїсією. Ймовірно, вона спалила Мости. Є якась грань можливого, і вона перейшла цю грань",- поділилася актриса.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти