StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У Насті є симпатія до одного чоловіка": шлюб Потапа і Каменських розламався - блогер

29 листопада 2023, 20:00
Блогер Богдан Беспалов стверджує, що розставив всі крапки над "і" в історії з розлученням Потапа і Насті Каменських.
Потап, Настя
Потап і Настя практично на межі розлучення - блогер Беспалов / колаж Главред, фото УНІАН

Блогер Богдан Беспалов (сам він себе називає - "тато пліткарів") стверджує, що історія з розлученням Потапа і Насті Каменських на фінішній прямій. Таку думку він висловив в черговому випуску свого відеоблогу.

Він каже, що Потап регулярно зраджував Каменських, причому співачка нібито про це знала.

Але довгий час грала за правилами чоловіка, тому в деяких моментах навіть не намагалася влаштувати скандал. Каменських, каже блогер, знала всіх дівчат, з якими їй зраджував чоловік. Однак все одно намагалася на них маніпулювати і тиснути.

відео дня

Після того, як Каменських повернулася в Україну з Іспанії, каже Беспалов, вона зрозуміла, що ситуація трохи змінилася і що їй потрібно поступово дистанціюватися від Потапа. Саме тому вона нібито зараз веде переговори з великим музичним лейблом, який буде займатися її сольною кар'єрою після оголошення про розлучення з чоловіком.

А ось Потап, впевнений Беспалов, зробить все можливе ‒ для того, щоб утримати поруч з собою дружину. Мовляв, без неї його кар'єра продюсера зазнає краху. Крім того, Беспалов, посилаючись на свої джерела, повідомив, що у Каменських вже є новий коханий.

"У Насті є симпатія до одного чоловіка, але Олексій про це не знає. Він сліпо вірить в те, що вона говорить, тому що зараз вона в домінуючій позиції, а він - зламана лапка, намисто, діадема" - зазначив Беспалов.

Він додав, що поки Каменських і Потап офіційно не розлучаються, тому що не вирішили питання з поділом майну.

"Настя не знайшла фахівця, який допоможе їй отримати якомога більше. Потапа чекає плачевне майбутнє", - підсумував Беспалов.

Нагадаємо, раніше 38-річна американська поп-діва Лана Дель Рей повідомила, що кинула нареченого, з яким побралася навесні. Співачка зрозуміла, що вони не підходять один одному, за дуже дивною ознакою.

Також стало відомо, що популярна блогерка Настя Талпа вагітна вдруге. Восени вона знову вийшла заміж і тепер чекає дитину від другого чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти