StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Разом, але не так: Потап показався з Настею Каменських в Маямі

27 листопада 2023, 23:54
Музичний продюсер супроводжував NK у ділових питаннях, пов'язаних з новим релізом.
Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських з'явилися разом після чуток про розлучення / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

Чутки про розлучення Потапа і Насті Каменських спалахнули з новою силою після інтерв'ю блогера і радіоведучого Артура Адамова, який заявляв ніби пара більше не живе разом і з дня на день готується оголосити про розставання.

Між тим саме зоряне подружжя продовжує зберігати на камеру видимість міцного союзу. Так на сторінках обох артистів в Instagram з'явилося відео, на якому Потап невідривно супроводжує Каменських на телестудії в Майамі, куди співачка прийшла презентувати свій новий трек "Tu y Yo".

У кадрі артист швидше грав роль музичного продюсера NK, а не закоханого чоловіка Насті, і тримався відсторонено, на півкроку позаду неї.

відео дня

Втім, це вписується в концепцію, яку змалювали блогеру-пліткареві Богдану Беспалову його інформатори: у своєму блозі він розповів, що Потапенко і Каменських планують розрив не тільки як чоловік і дружина, але і як продюсер і артист. І поки NK шукає нового представника, а з Потапом її пов'язують ділові питання, вони будуть мовчати про те, що більше не разом.

Дивіться нове відео з Потапом і Настею Каменських:

Раніше 38-річна американська поп-діва Лана Дель Рей повідомила, що покинула нареченого, з яким заручилася навесні. Співачка зрозуміла, що вони не підходять один одному, за дуже дивною ознакою.

Також стало відомо, що популярна блогерка Настя Талпа вдруге вагітна. Восени вона знову вийшла заміж і тепер чекає на дитину від другого чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти