У Брітні Спірс з'явився новий опікун

12 лютого 2021, 16:53
Співачка Брітні Спірс домоглася через суд заборони її батькові одноосібно розпоряджатися своїм життям.
Брітні Спірс
Брітні Спірс / Reuters

Знаменита співачка Брітні Спірс виграла суд у свого батька Джеймі на право опіки. Раніше він мав одноосібне право розпоряджатися фінансами і контролювати життя дочки, тепер у нього з'явився конкурент.

Як повідомляє видання Variety, днями відбулося чергове слухання у справі про опікунство над Брітні Спірс, в результаті яких, суддя відмовила батькові зірки Джеймі Спірсу в праві самостійно контролювати фінанси дочки. Тепер фінансами Брітні Спірс буде розпоряджатися компанія Bessemer Trust Co.

Незважаючи на явне рішення не на користь Джеймі Спірса, суд відхилив як протест Джеймі, і так прохання Брітні Спірс усунути його від опікунства повністю.

відео дня

Очікується, що додаткові слухання в суді відбудуться 17 березня і 27 квітня для з'ясування всіх подробиць.

Нещодавно бойфренд Брітні Спірс Сем Асгарі, який живе з нею, накинувся з критикою на її батька, хоча усвідомлював, що той може з легкістю вигнати його з дому.

Нагадаємо, що в 2020 році вийшла нова пісня Брітні Спірс - вперше за 4 роки і після її обіцянки, що вона більше не напише жодної пісні. Тоді ходили чутки, що стару пісню випустив Джеймі Спірс без згоди Брітні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти