StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік Анни Трінчер назвав "генетичну" причину розлучення зі співачкою

29 листопада 2023, 22:41
Олександр Волошин переконаний що розрив з часом зробить і його, і співачку більш щасливими.
Анна Трінчер, Олександр Волошин
Олександр Волошин розповів, чому вирішив розлучитися з Анною Трінчер / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

На початку серпня українська співачка Анна Трінчер розповіла про проблеми у відносинах з чоловіком, блогером Олександром Волошиним, через які, за порадою сімейного психолога, їм довелося роз'їхатися. У вересні пара все ж відсвяткувала першу річницю шлюбу, але вже тоді стали з'являтися чутки, що Трінчер та Волошин знаходяться в стані розлучення.

І лише вчора вже колишні чоловік і дружина оголосили про це привселюдно - вони довго працювали над тим, щоб зберегти шлюб, але програли цю битву. В ім'я кохання, яке покинулу їхній союз, вони розійшлися з глибокою вдячністю та повагою один до одного.

Тоді ж стало відомо, що ініціатором розриву став Олександр. На своїй сторінці в Instagram блогер зазначив, що він травмований неадекватною поведінкою в сім'ї свого біологічного батька, та розставання з Ганною мотивує в тому числі і "генетичною схильністю" до руйнування відносин.

відео дня

Дивлячись, як біологічний батько ображає маму, Волошин, який перегорає дуже швидко, дав собі обіцянку старанно працювати над стосунками, щоб не стати абьюзером, або чесно зізнатися в своїх почуттях. У відносинах з Трінчер, які блогер назвав найщасливішими, він спочатку спробував перше, але потім довелося все ж вдатися до другого.

"Я дав обіцянку собі: якщо я буду у стосунках відчувати, що перегораю, то повинен зробити все, щоб прибрати це, або сказати про це людині і не допустити зі свого боку "аб'юзивної" поведінки. Саме це я і зробив зараз. Я прийшов до Ані і чесно все розповів. На ситуацію можна подивитися з різних сторін. Можна багато говорити і шукати хто правий, а хто - ні. Але я знаю, що для себе і для своєї, ще на той момент дружини, я роблю правильний крок, який зробить нас обох в майбутньому більш щасливими", - пише колишній чоловік співачки.

Анна Трінчер, Олександр Волошин
Олександр Волошин розповів, чому вирішив розлучитися з Анною Трінчер / instagram.com/voloshyn_xx

Раніше українська співачка Alyosha натякнула на проблеми у відносинах з Тарасом Тополею. Розлад в парі, на думку артистки, настав через довгу розлуку.

Також 53-річна британська супермодель Наомі Кемпбелл спровокувала чутки про свої заручини - нещодавно "Чорна пантера" вийшла в світ з каблучкою з величезним дорогоцінним каменем на безіменному пальці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти