StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

До і після макіяжу: Ірина Білик показала шокуючі метаморфози

30 листопада 2023, 02:35
1162
Експерименти Білик із зовнішністю незмінно викликають у шанувальників здивовані вигуки захоплення.
Ірина Білик
Ірина Білик показала обличчя без макіяжу та в гримі / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка Ірина Білик на концертах носить яскравий макіяж, який добре підкреслює достоїнства її не менш яскравої зовнішності. Артистка вільно показує себе без макіяжу, але все ж так і не визначилася, в якому вигляді їй краще.

Вирішити цю дилему вона запропонувала шанувальникам - на своїй сторінці в Instagram Білик показала ролик з рубрики "до і після". Спершу вона позує на камеру без краплі макіяжу в жовтому худі, капюшон якого вона натягнула на голову.

Потім, після того, як її візажист попрацював над нею, співачка постала при повному параді - в яскравому сценічному вбранні і з не менш яскравим макіяжем. На ролик була накладена нова пісня Ірини Білик "Без тебе".

У коментарях артистка запропонувала шанувальникам обрати, що їм подобається більше - співачка в гримі або без. Очікувано, фанати прийшли до єдиного висновку: так чи інак, а Білик прекрасна завжди.

Дивіться відео перетворення Ірини Білик:

Раніше лідер гурту Скай Олег Собчук висловився про розлучення з дружиною, візажисткою Марією Собчук, яка звинуватила його в аб'юзі. Артист розкрив подробиці їх розставання.

Також співак-воїн Віталій Козловський вперше розповів, куди пішов з Нацгвардії. Туди його направили після мобілізації в червні. Зірка зізнався, що нове призначення не було його особистою ініціативою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти