Твій день на 1+1 - назвали імена всіх 6 ведучих і секретної зірки

20 травня 2021, 09:43оновлено 25 травня 2021, 11:28
У день урочистої презентації проекту Твій день, керівництво 1+1 розсекретило, з ким українці будуть тепер спілкуватися щодня.
Твій день
Твій день / instagram.com/tviyden_official/

На телеканалі 1+1 стартує перше в Україні денне інфотейнмент-шоу - Твій День, в якому глядачі разом з ведучими, гостями та експертами зможуть проживати головні події в легкому і невимушеному форматі.

Шостою ведучою нового дня інфотейнмент-шоу стане Ірина Ванникова. Ірина може розговорити кого завгодно і на будь-яку тему, адже має більше 10 років журналістського досвіду в ролі ведучої. До її порад прислухався навіть сам президент України!

Разом з Іриною Ванниковою, проект буде вести шестеро основних ведучих:

відео дня
  • Руслана Писанка,
  • Влад Яма,
  • Тимур Мірошниченко,
  • Стася Ровінська,
  • Володимир Рабчун.
  • Щочетверга до них приєднуватиметься ведуча Олена Кравець
Ірина Ванникова
Ірина Ванникова-нова ведуча шоу Твій день / instagram.com/tviyden_official/

Нагадаємо, над новим інформаційно-розважальним проектом Твій День працює команда професіоналів Сніданок з 1+1 і ЖВЛ.читайте такожВедуча 1+1 Олена Кравець розповіла про зміну іміджу напередодні прем'єри проекту

Твій день
Твій день-ведучі проекту / instagram.com/tviyden_official/

Суть нового проекту, який виходитиме в ефір по буднях, в тому, що глядачі разом з ведучими і запрошеними гостями та експертами зможуть прожити головні події в легкому і невимушеному форматі.

Твій день
Твій день-ведучі шоу / instagram.com/tviyden_official/

Особливістю нового проекту є те, що в прямому ефірі глядачі за допомогою спеціального інтерактиву і коментарів зможуть безпосередньо комунікувати з проектом: висловлювати свою думку і навіть впливати на хід подій в студії - задавати питання, пропонувати теми, брати участь в голосуваннях і опитуваннях та інше.

Шоу Твій день вийде в прямий ефір з 24 травня 2021 року на 1+1. Тоді ж стане відомо ім'я останнього шостого телеведучого.

Нагадаємо, що 6 квітня в Києві пройшла незвичайна промо-акція з учасниками шоу Твій день, яка була останнім етапом співбесіди із зіркам.

Всі випуски проекту Твій день можна буде подивитися онлайн на сайті 1+1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти