Влад Яма став ведучим проєкту 1+1, і це не Танці з зірками

8 квітня 2021, 05:40
Телеканал 1+1 представив нову програму із зірковими ведучими.
Твій день
Твій день / 1+1

На телеканалі 1+1 стартує перше в Україні денне інфотейнмент-шоу - Твій День, в якому глядачі разом з ведучими, гостями та експертами зможуть проживати головні події в легкому і невимушеному форматі.

У новому проєкті буде шість основних ведучих, які будуть вести ефіри по троє. Ними стануть легендарна українська телеведуча, актриса театру і кіно Руслана Писанка, український хореограф, також суддя популярного телевізійного проєкту Танці з зірками Влад Яма і український телеведучий, який "озвучує " Євробачення багато років Тимур Мірошниченко. Актриса Стася Ровінська і теле-радіоведучий Володимир Рабчун стали четвертою і п'ятим ведучими, а ім'я шостого поки тримають в секреті.

Крім того, раз на тиждень до ведучих буде приєднуватися ще одна суперзірка.

відео дня

Увечері 6 квітня киянам влаштували сюрприз: п'ятеро ведучих були запрошені на черговий етап кастингу, який проходив у форматі виїзної студії під відкритим небом на у ТРК Gulliver. Учасники кастингу виконували завдання продюсерів, коли раптом на найбільшому світлодіодному екрані Європи побачили свої імена в переліку ведучих шоу твій день. Вау-ефекту додавав масштаб події, адже відео транслювалося на екранах розміром близько 4 тис кв. м. які встановлені на 160-метровому фасаді ТРК.читайте такожМандруй Україною з Дмитром Комаровим-нове шоу виходить на 1+1

"Мене переповнюють емоції: і сльози, і радість, я дійсно їхала сьогодні на тракт і навіть не очікувала такого сюрпризу. Я дуже давно хотіла бути частиною 1+1 і тепер буду робити все можливе, щоб бути справжнім другом для наших глядачів", - ділиться враженнями Стася Ровінська.

Твій день
Твій день / 1+1

"Мрії повинні здійснюватися, і зі мною це сьогодні сталося. Я з нетерпінням чекаю прямих ефірів. Обіцяю ділитися з глядачами всім: своїм теплом, посмішкою, жартами і тільки щирими емоціями", - додає Володимир Рабчун.

Тимур Мірошниченко так прокоментував свій перехід на проєкт 1+1: "Для будь - якого ведучого такий проєкт як Твій День - це величезний крок вперед. Адже це правдива історія, історія без суфлера. 5 годин прямого ефіру щодня - це дуже серйозно. Упевнений, проєкт буде суперцікавим і рейтинговим! Хочеться реалізувати головну ідею шоу - ще більше спілкування з глядачами".

Нагадаємо, над новим інформаційно-розважальним проєктом Твій День працює команда професіоналів Сніданку з 1+1 та ЖВЛ.

Особливістю проєкту Твій День є те, що в прямому ефірі глядачі за допомогою спеціального інтерактиву і коментарів зможуть безпосередньо комунікувати з проєктом: висловлювати свою думку і навіть впливати на хід подій в студії - задавати питання, пропонувати теми, брати участь в голосуваннях і опитуваннях та інше в прямому ефірі.

Крім того, ведучі спілкуватимуться з цікавими гостями та експертами, розбиратимуть актуальні теми, ділитимуться оригінальними лайфхаками, обмінюватимуться корисними порадами з питань безпеки, здоров'я, фінансів тощо.

Дата запуску проєкту поки що залишається під секретом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти