StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Топ-модель Клаудія Шиффер закликала фанатів на допомогу українським біженцям та дітям

19 березня 2022, 02:06
Війна в Україні розриває серце манекенниці.
Топ-модель Клаудія Шиффер закликала фанатів на допомогу українським біженцям та дітям
Клаудія Шиффер підтримала українських біженців / instagram.com/claudiaschiffer

Відома топ-модель Клаудія Шиффер звернулася до шанувальників за допомогою для постраждалих від війни жителів України.

Свою увагу 51-річна красуня вирішила сконцентрувати на дітях, і тих, кому довелося через безперервні бомбардуваня покинути свої домівки.

Шиффер співпрацює з ЮНІСЕФ, чиєю місією є забезпечення їжею, водою, житлом та гідним медичним обслуговуванням тих українців, чиї будинки і ресурси до виживання забрала війна.

відео дня

За словами моделі їй до сліз шкода українських людей. Тому вона звернулася з ініціативою підтримки України в цей складний для країни період до своїх фанатів.

"Моє серце розривається за незліченну кількість сімей і дітей, які змушені тікати з України. Я підтримую UNICEF і підтримую їхні зусилля на місцях - забезпечення сім'ям доступу до їжі та води, охорони здоров'я, житла та оцінки ситуації з біженцями в сусідніх країнах. Я закликаю вас поділитися їх збором коштів на ваших власних платформах, і, будь ласка, розгляньте можливість пожертвування, якщо це можливо", – написала Клаудія Шиффер.

читайте такожАйко, принцеса Японії, публічно підтримала Україну

Це не вперше, коли зарубіжні знаменитості підтримують Україну. Наприклад раніше з пропозицією українським біженцям зупинятися у нього вдома виступив британський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю детектива Шерлока Холмса. Він заявив, що візьме участь в урядовій програмі Великобританії з надання українським біженцям житла – Homes for Ukraine.

Також раніше повідомлялося, що австралійська актриса Ребел Вілсон показала президенту РФ Володимиру Путіну середній палець, підтримавши Україну. Все сталося на церемонії вручення кінопремії BAFTA в Лондоні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти