StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Топ-3 найпривабливіших українських співачки на думку Павла Зіброва

7 лютого 2024, 14:11
В особистому списку Народного артиста три дуже талановиті знаменитості, що запам'ятовуються зовнішністю.
Павло Рибров
Павло Зібров назвав найсексуальніших українських артисток / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Український співак і Народний артист України Павло Зібров у 90-ті роки був одним із секс-символів вітчизняної естради, і побачив на своєму віку чимало красивих жінок. І сьогодні знаменитість звертає увагу на привабливих колег, які яскраво виблискують поруч із ним на сцені.

В інтерв'ю для Люкс ФМ артист зізнався, кого з українських зірок вважає найсексуальнішими. Його топ-3 вийшов вельми цікавим - Анна Трінчер, Міла Нітіч і Тіна Кароль.

"Найсексуальніші? Мала моя... Трінчер... Аня. Як вона каже, "музичний мій хрещений батько". Міла Нітіч, ну і Тіна Кароль", - без збентеження розповів Зібров. Із Трінчер у нього близькі дружні стосунки - вони співають дуетом і підтримують творчість одне одного.

відео дня

Крім того співак мріє про співпрацю зі ще однією зі своїх фавориток - Тіною Кароль, але зізнається, що з нею це ще не обговорював. Що ж стосується Міли Нітіч, то артистка володіє особливим жіночим магнетизмом, який неможливо не оцінити.

Мила Нитич, Тина Кароль, Анна Тринчер
Павло Зібров назвав найсексуальніших українських артисток / колаж: Главред, фото: instagram.com/mila_nitich_official, instagram.com/tina_karol, instagram.com/annatrincher_official

Раніше зірку-сурдоперекладачку Нацвідбору-2024 Катерину Заботкіну, яка так сподобалася глядачам, розкритикували за непрофесіоналізм. На думку Українського товариства глухих її переклад був занадто вільним.

Також у Мережі спливло відео, як YakTak співав на Голос. Діти у 2019 році. 13-річний артист називав себе "солов'єм Старої Вижівки" і повністю підкорив зіркових тренерів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти